Stranica 5 od 7 PrviPrvi ... 34567 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 344

Tema: I dalje goli... pred djecom

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ajme ova rasprava je za krepat. Zbilja ispada da smo dvije struje - jedni se maltene seksaju pred djecom, a drugi se zakopčani do grla tuširaju u mraku. Živi show! Netko je napisao da se nada da smo ipak svi nagurani između ove dvije krajnosti. Pridružujem se tom nadanju.

[/quote]

Te-te

Početno

ok obzirom da imam žensko dijete ok mi je da se ja pred njom skidam i da mene vidi golu, i moja stara npr koja ju čuva da ide normalno s njom na wc
    ali mi nije ok da mala gleda tati pišonju i tata se slaže s tim (rastavljeni smo)
    nekek mi to nije u redu, pa mislim ni ja ne gledam svog starog golog :/
    to mi je malo čudno

Ivke avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Nisam stigla sve pročitati...
    Mi se ne skrivamo pred djecom, a ni oni se ne skrivaju...

Mojoj mami sam normalno mogla ući u kupatilo kada se tuširala a tata je druga priča. Njemu je bilo neugodno tako da se stalno skrivao kada je piškio a meni(bila sam dosta mala) nikako nije bilo jasno što to on skriva jer sam znala kako izgleda gol i stalno sam mislila da ima još nešto što nisam vidjela, tako da bih čim bi ga vidjela da ide u WC juuuhu juriš za njim

pipi1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Moji dečkići imaju 5 godina i godinu i po

vide me golu kad se idem tuširati kao i tatu jer se ne zaključavamo u kupatilu a oni su naravno uvijek gdje smo i mi

inače ne hodam gola po stanu jedino sad kad su vrućine hodam u gaćama i grudnjaku ili nekoj majičici

plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ne znam, meni je sasvim normalno vidjet golog čovjeka, ne crvenim se i ne skrećem pogled.
    mislim, ako ćemo sa nekog seksualnog stajališta, gro ljudi ima fetish na stopala... po toj logici ne bih smjela niti sandale nosit
    klinka me uredno vidi golu, ne vidim tu ništa stršano. doduše, vjerujem da je grozan prizor, al to je već druga tema
    ne znam, ne vidim ništa sramotno u golom tijelu...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj plashljivo_pile prvotno napisa
    klinka me uredno vidi golu, ne vidim tu ništa stršano. doduše, vjerujem da je grozan prizor, al to je već druga tema
    ne znam, ne vidim ništa sramotno u golom tijelu...
    I mene moj klinas zna vidjeti u svoj mojoj grozoti. Nit je on bas zainteresiran, ali niti mu je neugodno.

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa mislim ni ja ne gledam svog starog golog
    Pa ne gledam ni ja svog starog golog, ali ne usporedjujem sebe s 34 i moje dijete sa 6 i ucinak koji bi na mene imalo skrivanje mog (golog) tate sada od mene ili skrivanje MM-a od djeteta koje tek formira stav i odnos prema ljudskom tijelu.

samaritanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

...kod nas nema skrivanja pred nasom djecom...meni je to ok...medutim nisu svi ljudi isti...zapravo je dobro raditi onako kako osjecas...ako si zakopcan, onda si zakopcan...ne mozes glumatati nesto sto nisi...
    ...usput i moj se tata takoder skrivao, valjda on zna zasto...mama nije...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

mene su "moji hercegovci" pokusali nauciti da je golotinja samo za skrivanje
    Premda vise mama ,nego tata.Vrata kupaonice su se zakljucavala;jedino ak im je trebalo leda oprati sam ulazila unutra..
    Naravno da sam ih bas zato i vidjela gole..kroz kljucanicu!
    Priznajem da su uspjeli u naumu(mada ne vjerujem da su to radili hotimice)i ja sam se sve negdje do faxa sramila golog.No, nakon 2 poroda sve se "otvorilo"
    Sad ispada da sam se skidala po haustorima,ali nije bas tako...samo sam se oslobodila.Danas tome ne pridajem preveliku vaznost i svatko moze kako hoce,ali bilo mi je smijesno kada su moje cure zapilile da im moram kupiti gornji dio badica,a od cicki ni c!!
    To me podsjetilo na mene nekad.
    Uglavnom presetavam se gola i kad ima i kad nema potrebe ,a kod svojih klinki radim na tome da je golo prirodno.I ide nam

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Meni je sasvim normalno da me moje dijete vidi golu. Najsmiješnije mi je kad se poslije tuširanja mažem s kremicama a on me gleda. Gleda cice pa onda pogled padne na "pepu". E onda započne s hrpetinom pitanja. Dok se MM skriva ukoliko mu L. upadne u kupaonu što mi je užasno glupo. Rekla sam mu nek se opusti i pusti dete da gleda i uči.

vesna72 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja imam muško dijete, ali mi nema niš čudno u tome da me vidi golu.

Nije baš da sam neki egzibicionist, ali ne zaključavam vrata kupaone niti ga tjeram iz sobe ako se presvlačim.

Jednostavno - ponašam se normalno

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

U par postova sam pročitala da zbog zdravog stava prema golotinji imate zdrav stav prema seksualnosti.
    Kakve veze ima golotinja sa seksualnošću?
    Meni netko može biti super seksi u odjeći, a gol uopće ne.

Ja sam isto liberalni tip, MM malo manje, ali oboje se presvlačimo pred djetetom, idemo na wc, tuširanje... na plaži je mama topless, a često i nudo. Imamo i neke prijatelje nudiste s kojima idemo na plažu i moja djevojčica prihvaća golotinju kao nešto normalno i ljudsko, što to i jest.
    Mislim da skrivanja, kao i sve ostalo što je zabranjeno, dovode većoj znatiželji, a to može poći u krivom smjeru.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

pa golotinja ima itekakve veze sa sexualnošću. ne nužno i sa sexipilom.
    ako imaš zdrav odnos prema svom golom tijelu, ako ga ne smatraš nečim čega se treba sramiti, tada se ne sramiš niti svoje sexualnosti.

sagledajte to i sa ove strane - mislim da je puno veći postotak anorexične djece iz obitelji u kojima je tijelo nešto što se treba skrivati. takva djeca nemaju izgrađen stav o svom tijelu, često im se ono i gadi i ne prihvaćaju svoju sexualnost, tj. ne žele postati žene/muškarci. srame se svojih oblina i svega što s vremenom dolazi.
    također se osjećaju neugodno i kada su goli i sami, a kamoli kada je još netko makar blizu.

isto tako u kasnijim emotivnim odnosima imaju problem.
    nemožemo pobjeći od činjenice da će se naša djeca jednog dana zaljubiti i samim tim se upustiti u sexualne odnose.
    puno bolji stav o samom sexu (kad se već spominje) imat će oni koji se osjećaju dobro u vlastitoj koži. njima nekako prirodno dođe da se cijene (generaliziram, ne znači da ljudi koji su odrastali u drugoj atmosferi nužno postaju promiskuitetni) a biti će im i ljepše.

uglavnom, uživanje u vlastitoj sexualnosti, ljubav prema vlastitom tijelu, sigurnost... sve se to ugrađuje u osobnost ako se od golotinje ne radi prevelika buka.
    to, naravno, ne znači da se ona mora nametati, ali se ne treba ni skrivati pod svaku cijenu.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

pazite samo vi koji ste goli pred djecom da vas netko ne vidi jer bi vas mogli optužit za pedofiliju, seksualno zlostavljanje djece i slično...

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Neki dan dok sam se tusirala u presvlacioni nakon bazena, dvije djevojcice, nekih 7-9 godina, su me tako promatrale kao da nisu nikad vidjele golo tijelo odrasle zene. I bilo mi ih je zao.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Marin je već počeo pitat di je mamin pišo 8)
    i već je skonta razliku cure/dečki
    Osobito je zanimljivo da oni s pišom nemogu rodit bebu,pa sad stalno zapitkuje...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Evo da ja malo podignem temu

Mi smo se ovog ljeta kupali na Murteru na Kosirini,tamo mi šogi ima beach bar pa smo se kupali svi zajedno sa klincima.

Tamo nam se najviše svidjela nudistička plaža,pa smo se tamo lijepo i kupali.
    Ali obučeni.

E sad,mene je najviše zanimala reakcija mog Josipa,ipak će dijete sad navršiti 5,nisam znala hoće li mu biti čudno....

Čekam,čekam....a kad ono ništa!!!Nula!Nema nikakve reakcije.
    Njemu je to bilo skroz normalno i apsolutno mu nije bilo neobično vidjeti gole ljude kako šeću.

Još jednom kažem,klinci su zakon.Dok ih mi ne pokvarimo svojim predrasudama.

plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj ronin prvotno napisa

jedan veliki debeli masni potpis na ovo!

mina30 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Umrla sam od smijeha, a i mm kojem sam citala neke dijelove. Valjda treba biti umjeren kao i u svemu drugome. Necu se skrivati pred djecom, ali necu ni gola raditi kucanske poslove. Skrivanje samo potice djecu da otkrivaju. Tako moja necakinja ulazi za mnom u wc i odmah izadje, a ako zakljucam vrata stoji pred vratima i kuca dok god ne izadjem.

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Izgleda da imam puritanca u kući. Nikad se nisam skrivala kod presvlačenja, odlaska na wc, tu i tamo se i kupamo zajedno. Jedan dan se presvlačim u sobi, on me strogo pogleda, pokaže prstom u mene i ozbiljno kaže: "Mama, sp'emi cice!"

Zoila avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Evo da ja malo podignem temu

Mi smo se ovog ljeta kupali na Murteru na Kosirini,tamo mi šogi ima beach bar pa smo se kupali svi zajedno sa klincima.

Tamo nam se najviše svidjela nudistička plaža,pa smo se tamo lijepo i kupali.
    Ali obučeni.

E sad,mene je najviše zanimala reakcija mog Josipa,ipak će dijete sad navršiti 5,nisam znala hoće li mu biti čudno....

Čekam,čekam....a kad ono ništa!!!Nula!Nema nikakve reakcije.
    Njemu je to bilo skroz normalno i apsolutno mu nije bilo neobično vidjeti gole ljude kako šeću.

Potpis!
    Moji sinovi imaju 8.5 i 5.5 godina, i mada se ja trudim izbjegavati situacije u kuci da me vide gola, ne reagiram ako ulete u sobu dok se presvlacim. Isto za mm. Ovo ljeto smo se i mi kupali kod nudisticke plaze (obuceni), i deckima je to bilo sasvim normalno. Starijem sinu je najvise zanimalo zasto nudisti nemogu bilo gdje, nego samo daleko od napucenih plaza. Moje objasnjenje je bilo vise zbog toga sto ljudi smatraju pristojnim, i kako nekima je nudizam nepristojno, nekima nije, a nekima to cak odgovara. Sto ljudi, sto cudi.... Bio je zadovoljan odgovorom.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj plashljivo_pile prvotno napisa

jedan veliki debeli masni potpis na ovo!
    POTPISUJEM !!!

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Honey prvotno napisa
    Jedan dan se presvlačim u sobi, on me strogo pogleda, pokaže prstom u mene i ozbiljno kaže: "Mama, sp'emi cice!"

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ne.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Iako nismo nikada radili scene kad bi nas vidio gole, presvlačimo se pred njim i često kupamo zajedno, za njega vidjeti golotinju na plaži uopće nije normalno. Moja frendica se sunča u toplesu i kad ju je Daniel ljetos vidio bio je šokiran. Možda da je manji nebi uopće reagirao, ali njemu je golotinja za po kući a ne javno na plaži pokazivati cice

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja se još nisam počela skrivat pred djecom. Jedna je 3.5 god a druga 1 god. A MM opet, ne voli da ga gledaju. Ja nekako mislim da ne treba pravit neku famu oko toga a s druge strane, imam onu knjigu "Odgajam li dobro svoje dijete". Mislim da sam tamo pročitala da treba djecu učiti da su neke stvari ipak privatne.

Što vi mislite?

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ne skrivam se i necu. nisam uopce o tome razmisljala do ovog topika. meni je to sasvim normalna stvar.
    najsladje je kad me vidi bez grudnjaka i zagleda se u sise i kako ja oblacim grudnjak ona im salje pusu i vise pa-pa!

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

pa, ovisi koje stvari smatraš privatnima. kad te djetešce vidi golu, poželjet će te i dodirnuti. tad ćeš mu objasniti gdje te smije dirati a gdje ne, i iskoristiti priliku da ga naučiš koje njegove dijelove nitko ne smije dirati bez dozvole. kad se nadivi golim tijelima - svojem, tvojem, tatinom, nauči razlike među njima i granice intimnosti, uopće više neće obraćati pažnju dok se ujutro zajedno oblačite ili ti navečer radi društvo dok se tuširaš.

a kad počne pokazivati da mu golotinja smeta i tražiti osamu, to ćeš poštivati.

ne znam, meni se to uopće ne čini komplicirano. nastojim djetetu ne stvarati tabue u glavici, objašnjavati što ga zanima i ne opterećivati ga onime što ga još ne zanima, i to je sve.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ne želim ni ja stvarati tabue i mislim da je njima golotinja normalna stvar. Obje su često u kupaoni dok se tuširam- mala u kolicima a velika harači po mom neseseru! Mojoj starijoj su i grudi skroz normalna stvar i kao što kaže ms.ivy, ne obraća na njih pažnju. Valjda zato što u mojoj i užoj i široj obitelji sve žene (osim baka ) doje- uvijek je netko "razotkriven"!

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    pa, ovisi koje stvari smatraš privatnima. kad te djetešce vidi golu, poželjet će te i dodirnuti. tad ćeš mu objasniti gdje te smije dirati a gdje ne, i iskoristiti priliku da ga naučiš koje njegove dijelove nitko ne smije dirati bez dozvole. kad se nadivi golim tijelima - svojem, tvojem, tatinom, nauči razlike među njima i granice intimnosti, uopće više neće obraćati pažnju dok se ujutro zajedno oblačite ili ti navečer radi društvo dok se tuširaš.

ne znam, meni se to uopće ne čini komplicirano. nastojim djetetu ne stvarati tabue u glavici, objašnjavati što ga zanima i ne opterećivati ga onime što ga još ne zanima, i to je sve.
    wunderschon!

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ms. ivy, jako lijepo receno

Nama je djevojka, sa sest i pol izjavila da trazi malo vise privatnosti u kupatilu. Dozvoli da joj ja dodam sto treba i sama sve obavi, a tati je zabranila ulazak u kupatilo. I mi to postujemo, skroz ozbiljno.
    Zadrzale smo jedino "tretman ljepote" vikendom, kad se zatvorimo u kupatilo i "tretiramo" pripravcima i povremeno zajednicko tusiranje.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

ms. ivy, slažem se u potpunosti s tobom.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

to me baš zanimalo...jel problem ako nas vidi gole?
    naime masu puta se tuširam i evo nje...kaže "vidi sike" i kad vidi grudnjak kaže "vidi sike"
    i tatu je znala vidjeti u tuširanju ali nije reagirala nikako...jedino njemu je bilo jako neugodno
    jednom...sjedi on u boxama bila vrućina jako i kaže ona "tata ima repić " a mi :shock: :shock: dakako nije se NIŠTA vidjelo ali ona povezala "TO" s psićem kojeg ima i "visi" mu repić

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

i onda ste joj, dakako, objasnili da tata nema repić nego penis?

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ne NISMO! nego smo se valjali od smijeha jedno vrijeme ...pa rekli tata NEMA repić ..ali penis nismo spominjali
    jednostavno nismo toliko ozbiljni da ostanemo ravnodušni i ne smijati se na ono što je rekla i kako je to povezala...

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

pa povezala je sasvim logično za svoju dvogodišnju glavicu, na vama je da joj objasnite.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Evo, kako je Lara počela sama sjediti i mi uredili kupaonicu...znamo se svi zajedno kupati navecer (naravno kada imamo vremena)
    Na početku smo se oblačili u kupače gače, a kada smo shvatili da je to malo glupo sada smo goli, osim mog muža koji uđe sa boksericama...
    Inače nemam nikakve predrasude oko toga....

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

meni je to neprirodno.
    u vlastitoj kući, u vlastitoj kadi... kupati se u gaćama!
    ako mu je nelagodno, neka se kupa sam.
    ali gol.
    zašto forsirati zajedničko kupanje ako se ne osjeća ok s time?

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

zašto forsirati zajedničko kupanje ako se ne osjeća ok s time?
    slažem se
    mom mužu je nelagodno biti gol
    kupa se sam u zatvorenoj kupaoni
    meni ne smeta i meni cure normalno ulaze

lana već kuži
    ona kaže: moj tata se kupa, ne voli da ulazim
    meni je to skroz ok. poštuje njegove granice.

zajecka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Pa evo ovako moji se predamnom nisu skrivali nešto posebno, tata se nije zaključavao u kupaoni ali dao je do znanja da želi privatnost i koliko se sjećam nije me baš nešto to ni zanimalo. Pa tako se ni ja ne skrivam, djeca me pod normalno vide golu u svim trenucima, a već MM-u je jako neugodno (drugačije je odgajan). On ne govori ništa posebno o tome jednostavno kada se kupa povuče zavjesu, na wc je ok klinci mogu uči, ali pimpača baš ne pokazuje na sva zvona.
    Nego, moj sin je postao dosta sramežljiv (5g) još sa 3g. se ne želi pred nikime (osim pred nama doma) skinuti gol. Mislim da tu ima dosta utjecaja od bake i dede jer su oni malo konzervativnijii kažu im da se curice i dečki ne smiju gledati i sl......bezveze, samo im još više daju povoda........

Ali evo baš neki dan nisam znala jel sam pretjerala u otvorenosti, ja na wc i imam menzis i klinci uletjeli (sin je to već vidio ali nije pitao) i seka veli mama kaj ti je to zmazano, ja zastala i mislim si šta da lažem, kad tad im moram reći pa bočlje sada kad su još mali i zadovolje se jednostavnim odgovorom i ništa istinu na sunce: To mami curi krv povremeno, ali nije to ništa strašno znaš to je od male loptice koja se ne pretvori u malu bebu u maminom tijelu iz koje ste i vi nastali, nego ona pukne i izađe van??!!......A kažu oni, znači kuma sada nema zmazane gačice (jer je trudna).........I lijepo smo si mi tako popričali........... :D

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mom noi je sasvim normalno vidjeti nas gole tako da mu to više nije zanimljivo, ali obavezno mora gledati kad rodjak (nikola od shogi) pere guzu
    tako je neku večer bila moja prijateljica i rekla mu da se ona ide tuširati, a on je brzo zauzeo poziciju (sjeo na školjku) i rekao "noa mora gledati"
    dok se ona pripremala, trknuo je uzeti si "zanimaciju" (fetu sira), brzo se vratio na poziciju i čekao
    jedva sam ga odvukla odatle

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj donna prvotno napisa
    ne NISMO! nego smo se valjali od smijeha jedno vrijeme ...pa rekli tata NEMA repić ..ali penis nismo spominjali
    jednostavno nismo toliko ozbiljni da ostanemo ravnodušni i ne smijati se na ono što je rekla i kako je to povezala...
    ovo stvarno ne kuzim, pa sta niste mogli reci da tata ima pisu :?

ovako ste poslali potpuno zbunjujucu poruku s tim smijanjem, ali i neotkrivanjem o cemu se radi.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

pa tko je rekao da nismo :?
    rekla sam da nismo upotrebljavali riječ PENIS...
    zna ona šta je koka a što pišo
    htjela sam samo ispričati smiješnu scenu oko repića ali nema veze :?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ma ne srami se moj muž...skine se on nakraju, Lari on nije ni zaniljiv...jedino sam ja zanimljiva i moje cike, zapravo bradavice koje mi uporno stisce...smjesno ali kadkad bolno...

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

iz tvog posta se dalo zakljuciti da NISTE nista rekli, nego se samo smijali, i naglasili da nema repic.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj meda prvotno napisa
    iz tvog posta se dalo zakljuciti da NISTE nista rekli, nego se samo smijali, i naglasili da nema repic.
    I u čemu bi bio problem da nisu ništa rekli? To je njihova stvar, a ne vaša... šta se vi brinete zašto roditelj djetetu nije objasnio šta je penis???

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa

ms. ivy, nekoliko rečenica i u njima sva mudrost!
    koliko je dobro biti opušten ( ukoliko posjedujemo istinsku opuštenost ) dok su mali, toliko je važno kad dođu u fazu srama da to poštujemo i da ih ne " teroriziramo " svojom golotinjom jer ona grubo povređuje njihov integritet. ako tada ne poštujemo njihovu intimu oni će teško razviti poštovanje prema tuđoj što može dovesti do velikih problema.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Moja djeca su me vidjela golu, moje cice im nisu niš posebno , samo se nasmiju i kažu "mamina guza/cice/piša" i odu iz sobe. Nisam im predmet čuđenja, straha ni ismijavanja. Jedino ne dam da me u igri diraju po piši, isto tako MM. Nijihove piše/guze su "nešto drago i ne čačkamo po njima, njih mama/tata/baka očiste i spreme u pelenu/hlače". Još nisu došli u fazu čačkanja jer su u pelenama, na plaži im je bilo zanimljivije more i kamenčići.

Eto, ništa posebno, ne skrivamo se, ne pokazujemo se i sve 5, nema straha, nema frustracija, znaju šta je šta (koliko je razumljivo njihovoj dobi).

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj meda prvotno napisa
    neznam zašto mislite da bi dvogodišnje dijete trebalo znati za pojam PENIS

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne znam zasto mislis da je za dvogodisnjaka prihvatljiviji piso od penisa.

Stranica 5 od 7 PrviPrvi ... 34567 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •