Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: škole u Novom Zagrebu

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

draga zibba, bojim se da ovog o čemu pišeš ima u svakoj školi, ne samo u NZ, već puno šire...nažalost
    tako da seljenje djeteta u drugu sredinu možda jest rješenje ali možda i nije
    moj sin ide u jednu od novozagrebačkih škola, a imamo prijatelje/poznanike i u drugim kvartovima Novog Zagreba - koliko znam i čujem, u svakoj školi situacija je ista ili vrlo slična
    nekidan sam razgovarala sa mamom čija djeca idu u školu Travno - kao da idu u različite škole - jedno dijete ima odličnu učiteljicu, dok drugo muku muči sa adaptacijom, djecom, nastavom, i učiteljicom kojoj nije pretjerano stalo... dva svemira a ista škola
    na kraju balade - doista sve ovisi o razrednici, tj. može biti vrhunska škola, sa kompletiranim stručnim timom ali ako je razrednica nezainteresirana - ništa se neće riješiti. s druge strane, ako je iskusna u hendlanju takve djece, može se sve raščistiti u kratkom roku
    nemam ništa pametnije za napisati ali verbalno zlostavljanje vas može dočekati u bilo kojoj školi u gradu
    Posljednje uređivanje od buba klara : 04.02.2014. at 10:19

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •