Mima prvotno napisa
melrose, koliko se meni čini cure su ti ovdje pisale o Kamarisovim PLATNENIM pelenama, dakle pelenama koje zamjenjuju 'Pampersice' tj. jednokratne pelene. No, koliko se meni čini ti pitaš o peleni za široko povijanje, tj. peleni koja zamjenjuje tetra+švedsku pelenu.
Mima, to je jedna te ista pelena

.
Kad sam takvu-platnenu kamarisovu kupila prije godinu dana u Bebinom svijetu, prodavacica mi je tvrdila da je to pelena za siroko povijanje.
Valjda joj uopce nije palo na pamet da ima nas ludjaka koji ne stavljaju platno preko plastike, nego koristimo iskljucivo platno

.
Kad sam je pitala za gacice, ona se cudila i rekla da ne treba jer je ispod pampersica, pa sam joj ja rekla da ne zelim koristit pampersice, nego te platnene na cicak s uloskom i gacicama.
Zena me bas nije kuzila, a na kraju je samo rekla da mi ne bi to preporucila

(mada je nisam pitala za misljenje)...grrr...super mi je kad te netko odvraca od neceg sto uopce nije sam isprobao

.
Sto se velicine tice, ne znam kakav im je kroj sada, ali ove koje sam ja kupovala prije godinu dana su sasvim ok za novorodjence jer su dosta male, ma najbolje nazvat i pitat kamaris.