Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: nakon IUI?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno nakon IUI?

bok curke, pomozite, molim vasjavascript:emoticon(''). imala sam IUI prije 4 dana nakon stimulacije Menopurom. bila je samo jedna JS al doc je reko da je to OK. mozda je kvalitetna. prvi i drugi dan nakon imala sam pritisak u donjem dijelu trbuha, a nakon toga nista. nikakve simptome. ovo mi je druga IUI. nakon prve sam osjecala pritisak cijelo vrijeme, bolove u ledjima, glavobolje, a na kraju nista. dosla M. sada nemam nikakve znakove pa me to plasi. ili je to dobro? pomozite mi sa svojim iskustvima, molim vas. kak ste se vi osjecale i kad mogu ocekivati prave simptome trudoce. ako je ima! neznam kak cu docekati taj dan kad cu moci napraviti test, a to je jos predugih tjedan dana.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

sekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se ugnijezdi kod mame.
    Simptome nemoj tražiti, pojaviće se sami i u svakom slučaju mogu značiti i pms i T.
    Test nemoj raditi 10.dan već tek 14.dan nakon IUI. Deseti dan je još uvijek prerano.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

hvala ti Majolina, neke mi cure kazu da su vec 10-ti dan imale pozitivan test. znam da je sigurnije kasnije 14-ti dan, al dal cu izdrzati. to je jos za 10 dana. cijela vjecnost. Majolina, kako si ti?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Sekice kako je kako ti prolazi vrjeme? jos kolkiko dana je ostalo do testic? Ja sutra radim opet pa da vidimo jel sam polozila ma sta bilo nek bude, ovaj put mi je nekako svejedno, idem samo na posao po ceo dan i ne odmaram se bas nimalo 8) pa ne mogu samo da cekam moram i da radim
    Javi nam kako je kod tebe, a ja sutra javljam novost

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ma OK sam al nemam nikakvih simptoma pa sam jako sumnjicava. prve dane sam bila napuhnuta, osjecala nekakvo probadanje, danas 8.dan nista, nula. jel to normalno. imam jos 4-5 dana do testa. izludit cu. kako si ti Alisa77? jesi napravila test? javi kakav je rezultat.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •