Dijete mi ide na operaciju hidrocele. Boravak u bolnici 3-4 dana. Koliko dana imam pravo na bolovanje?
Kolika je naknada ako uzmem bolovanje na dijete?
Dijete mi ide na operaciju hidrocele. Boravak u bolnici 3-4 dana. Koliko dana imam pravo na bolovanje?
Kolika je naknada ako uzmem bolovanje na dijete?
Za ovo prvo ne znam, ali probaj pogledati u Pravilnik o rokovima najduljeg trajanja bolovanja ovisno o vrsti bolesti (NN, br.5/03).
Za J., mislim, imaš pravo 70 % od plaće, jer je prešao 3. godine (isto kao i ako uzmeš na sebe).
I mi idemo.
Ja mislim da ćemo dobiti 2 tjedna.
I vi? Isto hidrocela? O... mišek maliAmalthea prvotno napisa
![]()
Nadam se da će mu biti lijepo kao i Janu
Piše u pravilniku 2 tjedna za hidrocelu, ali nisam sigurna jel to tako i kada mama uzima bolovanje....
Može li biti 70% ako je u kolektivnom 85%?
Mislim da će onda ipak biti 85%
(ali, nemoj me držati za riječ, Minnie će bolje znati).
I - da. Isto hidrokela.![]()
Onako kako kaže kolektivni, dakle 85 %. I onoliko dana koliko kaže pravilnik bez obzira tko uzima bolovanje.
Amalthea prvotno napisa
![]()
Kada idete? Mi, čini se, ako nalazi budu OK, 03.05. Odnosno 2og bi bio prijem, 3eg operacija.
Ta 3 dana ću sigurno na bolovanje, a dalje ne znam... Ovisno o rasporedu. Tražila sam da mi promijene nešto, pa ako ne budu htjeli, iskoristit ću svaku minutu. A danas mi je bio prvi dan na nastavi nakon porodiljnog.... 8)
Irchi![]()
Janoccka, pa zar imam upisan krvi datum ili si ti ranije išla raditi(još sam se čudom čudila o čemu Vanchy piše)?
Cure da sve prođe super ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
Oh, Janocka, Janocka... Prvi dan posla nakon jednogodišnjeg raspusta.... Eh, evo tebi za tošto si izdržala taj šok!
Zbunila me tvoja poruka, ja sam mislila da je Jan već bio na operaciji... Još se čudila kako pred Uskrs...
Ma ja radim od 5.4. samo što su bili praznici... 8)
A šta ću.... stislo me... Ali 30.4. je nenastavni dan :D
Joj Lovorka trebao je biti operiran ali je šmrckao i kašljucao pa su ga poslali doma...
Ma znaš kaj, što je previše previše je. Glavno da si ti nama pobrojala koliko ima zubiJanoccka prvotno napisa
, a to da već ideš raditi i sve što uz to ide, je manje bitna stvar
.
I neću više OT, idem gledat Tarzana 8) .
Janoccka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Nemamo još termin.Janoccka prvotno napisa
Ali ću svakako probati užicati nakon 1.5. tako da odemo još malo i na more... i jedno druženje prije toga...
Amalthea, i vama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Thanks.![]()