Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Krediti u trudnoći?

svjetlich

Početno Krediti u trudnoći?

Drage moje da li ste imale koje kredite kada ste krenule na porodiljno? Kakva su vaša iskustva, mislim u vezi moratorija i to za koje kredite i banke važi?

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

fjora avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ja mislim da je pitanje za kredit običan, ne na tekućem - pogledaj ovo

moratorij na otplatu kredita

svjetlich

Početno

mislila sam na nenamjenski kredit koji mi ide na plaću...pa ako odem na porodiljno da li ima i takvih slučajeva da za njih važi moratorij?

fjora avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

obično se to odnosi na stambene kredite, možda bi trebala pitati u banci u kojoj si digla kredit

ema1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ja sam pitala za nenamjenski kredit u Privrednoj banci.
    Ne daju moratorij za gotovinske/nenamjenske kredite, samo za stambene.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi imamo stambeni kredit u Zag.banci na što daju moratorij i mi tu opciju i iskorištavamo od kad se rodila curka, znači koliko dugo porodiljni toliko i moratorij.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj DianaK prvotno napisa
    Mi imamo stambeni kredit u Zag.banci na što daju moratorij i mi tu opciju i iskorištavamo od kad se rodila curka, znači koliko dugo porodiljni toliko i moratorij.
    Da li se na taj moratorij plaćaju dodatne kamate?
    Znači, onog časa kad krenete ponovno otplaćivati kredit, hoćete li platiti više kamata, nego što bi platili da moratorija nije bilo?

Hvala

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj matsa prvotno napisa
    Da li se na taj moratorij plaćaju dodatne kamate?
    Znači, onog časa kad krenete ponovno otplaćivati kredit, hoćete li platiti više kamata, nego što bi platili da moratorija nije bilo?

Hvala
    ništa se ne plaća.to je ustvari kao da tih godinu dana nemaš kredit.kada ponovno počneš plaćati,počinješ tamo gdje si stala sa otplatom.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Točno! Mi smo računali da nam se svakako isplati iskoristiti moratorij jer ako npr. te mjesečne rate koje inače plačamo, za vrijeme moratorija odvajamo tu lovu i 'spremamo u čarapu' (teško moguće, ali ipak!), nakon isteka moratorija prebijemo onda s tom lovom kredit, smanjimo ga više nego da smo i za vrijeme porodiljnog nastavili plaćati redovne mjesečne rate. Ovako ili onako, moratorij se isplati iskoristiti, nema nikakve naknade za to.

ivaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Točno! Mi smo računali da nam se svakako isplati iskoristiti moratorij jer ako npr. te mjesečne rate koje inače plačamo, za vrijeme moratorija odvajamo tu lovu i 'spremamo u čarapu' (teško moguće, ali ipak!), nakon isteka moratorija prebijemo onda s tom lovom kredit, smanjimo ga više nego da smo i za vrijeme porodiljnog nastavili plaćati redovne mjesečne rate. Ovako ili onako, moratorij se isplati iskoristiti, nema nikakve naknade za to.
    upravo to i mi namjeravamo učiniti!
    sad sam već na 45 dana prije poroda pa me zanima kakva mi potvrda treba za banku osim zahtjeva koji- pretpostavljam dobijem kod njih :?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ivaa,potvrdu od hzzo-a da si otvorila porodiljni.(mislim da je to onaj klasični papir koji dobijemo na šalteru).

ivaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

tnx dijana

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja se stvarno ne mogu sjetiti koje papire sam ja nosila u banku za moratorij (ipak to je bilo prije 10-ak mjeseci ). U svakom slučaju, nije loše nazvati referenta banke gdje ivaa imaš kredit i dobiti informacije iz prve ruke o potrebnim dokumentima za moratorij (da se nije nešto izmjenilo u međuvremenu).
    Sretno!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja se stvarno ne mogu sjetiti koje papire sam ja nosila u banku za moratorij (ipak to je bilo prije 10-ak mjeseci ). U svakom slučaju, nije loše nazvati referenta banke gdje ivaa imaš kredit i dobiti informacije iz prve ruke o potrebnim dokumentima za moratorij (da se nije nešto izmjenilo u međuvremenu).
    Sretno!
    u kojoj banci?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kredit nam je u Zagrebačkoj banci.
    By the way, mi smo u svakom pogledu zadovoljni s njima!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •