Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: molim savjet

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno molim savjet

Rođena sam bez lijeve podlaktice i nosim protezu, a kako uskoro trebam roditi zanima me što mi je zgodno i da li je zgodno kupiti-maramu, sling, klokanicu ili ...? Naime trebalo bi mi nešto što se praktično, ali bitno mi je da se lako postavlja, po mogućnosti veže ili kopča s prednje strane. Hvala

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Hm, ja bih na tvom mjestu napravila test. Pogledaj ovaj vez: http://echarpes.ouvaton.org/frames.html
    Uzmi dulji šal ili nešto slično i pokušaj zavezati na ovaj način. Ako vidiš da ti nikako ne ide onda nemoj kupiti maramu. Sling je možda malo teži za baratanje i namještanje, a misli da ti bjornica ne bi stvarala probleme. Ja glasam za maramu jer je bebi u marami taaako lijepo . Razmisli tko ti u okolini može pomoći vezati; muž, mama, sestra, susjeda, prijateljica... Ja vjerujem da si snalažljiva i da ćeš sama svezati maramu. Nadam se i držim fige!

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Eh, što se linka tiče, klikni na double croix devant!

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Draga latica,
    ako ćeš većinu vremena biti sama s bebom onda će ti najvjerojatnije biti poprilično komplicirano ako ne i neizvedivo jednom rukom vezati maramu. Ona je najudobnija i najpravilnije raspoređuje težinu, ali možda bi ti jednostavnije bilo sa slingom.
    eto moje mišljenje

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Pouch? http://www.newnativebaby.com/ ili ww.smib.net
    On nema ni ringova ni nkopči ni vezanja - mene je bilo strah da krivo nešto ne zavežem i sl. Jest da je težina više na jednom ramenu, ali bebu stavljaš jednom rukom unutra tako da si malo i to pogledaj.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •