Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: moji zahtjevi za kolica- utopija ili ne?

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno moji zahtjevi za kolica- utopija ili ne?

Moja idealna kolica bi trebala imati:
    - spuštanje naslona do ravnog položaja (za novorođenče) - mrzim košare!
    - mjesto (neke ručkice ili slično) za objesiti vrećice s placa
    - veliku košaru ispod kolica da unutra mogu potrpati hrpu stvari
    - nastavak na kolica da mogu voziti i starije dijete do parka (ili da starije dijete može stati na nekakvu prečku s stražnje strane kolica)
    - 3 kotača (sad već tražim i muzičku želju )

Čitam topice o kolicima već par sati, i nisam ništa pametnija...
    Je li ovo što bi ja htjela utopija ili će neka forumašica ispaliti: pa sve to ti imaju xy kolica? (živim u nadi...)

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Možda MC Queeni freestyle XL comfort? Jedina mana koju sam ja našla (obzirom na moju konstituciju) je njihova težina.

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Frida!!! Častim te kavom kad se idući put vidimo!
    Idem ih sutra pogledati uživo, samo da vidim tko ih prodaje.

Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno kolica

PEg perego at4... ali je skupa i teška no prava mrcina ima 4 kola ali čini mi se da chicco ima nešto slično...

mi imamo pliko p3 i zadovoljni smo sa cijenom i sve, ali treba nosiljka za biti ravno. pogledaj u beba centru u sloveniji, mi smo tamo kupili, bilo nam je upola jeftinije, imaju veliki izbor a još smo dobili dio IVE nazad

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi imamo Peg Perego Pramette i prezadovoljni smo:

- imaju položaj za novorođenče i onda beba gleda mamu, kad malo naraste gleda prema naprijed i ima 4 položaja1
    -vrećice s plac1a vješam po njima
    -veliku košaru ispod imaju
    -prečku za starije dijete imaju, ali se može koristiti tek kad beba u kolicima počne sjediti - sada nas spašava jer bez problema prelazimo velike udaljenosti kolicima
    -sklapaju se u kišobran
    -na njih se montira i autosjedalica što nam je bio spas kad beba zaspi u autu, samo je premjestimo u kolica i ne budimo

nedostaci:
    -ne ispunjavaju tvoju muzičku želju jer imaju 4 kotača
    -u Tintiliniću skupa sa sjedalicom koštaju oko 4000 kn (bar je to bila cijena prije godinu dana), ali smo u Sloveniji prošli oko 1000 kn jeftinije s popustom na gotovinu i povratom pdv-a
    -teška su za nositi na 3. kat skupa s bebom i svim onim vrećicama s placa i stvarima u košari
    -kad vbeba prijeđe iz ležećeg u polusjedeći položaj više može gledati samo naprijed, lai to smo još jedno vrijeme rješavali autosjedalicom

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Peg Perego smo gledali već par puta, i za sada im je jedina zamjerka što imaju 4 kotača. Već od par frendova smo čuli hvalospjeve o njima pa možda i previdimo četvrti kotač 8) Vidjeti ćemo, vidjet ćemo...hvala Danci i mirjana na informacijama

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

PP Pramette !!!!!!!!!!

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Mirta30 prvotno napisa
    PP Pramette !!!!!!!!!!

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

vidis, a meni sto je najbitnije bilo kod kolica je njihova TEZINA. da ne okilavim dok kolica i bebicu nosim nekoliko stepenica. i onda njihova OKRETLJIVOST (da se u mjestu okrecu, sto znaci da prvi tockovi, tj. tocak moraju biti pokretni i vrtiti se oko svoje ose), zatim da se brzo sklapaju i zauzimaju malo mjesta u prtljazniku, da imaju prednju rucku za malu itd itd. al tezina mi je bila odlucujuca. kad ih trebas po nekoliko puta na dan dignuti u prtljaznik ili u stan... odose ledjaaaa..

i mi smo imali peg perego i bili prezadovoljni. nisu bila teska. 3 kotaca su ionako precjenjena

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

eh da, u svojim hvalospjevima Peg Peregu sam zaboravila napisati da su izrazito laka za upravljanje - čak i kad natrpam donju košaru i ukrcam stariju curku na tu prečku

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •