Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Njega djeteta - tko i kako isplaćuje?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Njega djeteta - tko i kako isplaćuje?

Budući da mi je dijete išlo na vježbe , čekamo rješenje od Centra za socijalni rad za produženo bolovanje, međutim kako me je isteklo porodiljsko, sad sam na bolovanju preko firme i dobila sam plaću za prošli mjesec 900 kuna?
    Dal je u pitanju nekakva greška, ima li tko iskustva ? Dal sam možda trebala po još jedne doznake? Zaboravila sam vidjet datum na doznakama koje sam poslala, a doktorica mi je rekla da moram ić na komisiju? sad je subota, pa računovodstvo ne radi.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

.....doktorica mi je otvorila bolovanje na "njegu djeteta"..Dijete će za par mjeseci napuniti 3 godine.Zna li neka od vas kolika je naknada?I-jeli 100 % plaće ili ovisi o upisanoj šifri?Hvala.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

To i ja pokušavam doznati, ja sam primila 1600 sve skupa i čini mi se malo, jer je moja plaća bila prosjek:3200 kn, ali u računovodstvu su mi objasnili da je to zato što nemam prosjek, jer nisam radila tj. bila sam na porodilnom, pa mi nisu mogli uzet ptosjek :?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

...tako sam se i ja zeznula. Čekala sam rješenje od CZSS i u međuvremenu išla na bolovanje za dijete, pa za dr. dijete, pa za mene,pa godišnji odmor,....to je potrajalo. A plaća je bila mizerna jer sam također bila na porodiljnom i vjerojatno uzimaju taj prosjek ili neku fiksnu minimalnu osnovicu. Trebala sam prije iskoristiti godišnji za tek onda bolovanje i onda bi osnovica bila veća.

što se tiče njege djeteta do 3 godine, plaća za vrijeme bolovanja je 100 %, mislim

antoneta

Početno

kad se ide na bolovanje plaća koja se dobije za to razdoblje u biti je prosjek radnih sati posljednjih 6 mjeseci. obzirom da niste imali radnih sati (porodiljno) tada se isplaćuje zagarantirani minimum a što je tih 900 kn. pametnije bi bilo da su vam pisali godišnji a na što po zakonu imate pravo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dok si na dopustu za njegu djeteta, dobivaš 2000,00 kuna.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj samba prvotno napisa
    ...meni rekli da mogu max dobiti 1800 kn..-možda to ovisi o vrsti šifre?
    ...a još da pitam-ako se je na bolovanju zbog njege djeteta i to preko 3 mjeseca-dobiva li se ona jednokratna pomoć?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj samba prvotno napisa
    ...meni rekli da mogu max dobiti 1800 kn..-možda to ovisi o vrsti šifre?
    ...a još da pitam-ako se je na bolovanju zbog njege djeteta i to preko 3 mjeseca-dobiva li se ona jednokratna pomoć?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •