dacaob prvotno napisa
Vesnice, jako mi je žao, tačno znam kako se osećaš i ja sam isto razočarenje doživela prošlog juna, a u jevremovu sam otišla samo zbog profe V i tada sam požurila nisam se nigde raspitivala, do tad sam jedino o njemu i sloveniji znala preko moje kume koja je posle 6 godina u lečenju u mb iz prve uspela, ali pošto ni ja nisam htela da čekam godinu dana, odmah smo krenuli u jevremovu-tek nakon neuspeha sam saznala za sve ove forume i sve stvari koje su bitne za uspeh, juče sam ti to i pisala. Molim te digni glavu, videćeš da ćeš već jutros biti bolje a za par dana krenućeš već da spremaš novi postupak. Moj savet ti je da zakažeš mb a do tada možeš još jednom pokušati i u bg. Jesi išla možda do Goce Ivanović, ja sam bila tamo i ona je zaista postala moj favorit što se tiče srbije, da mi mb nije uleteo u avgustu ja bih od aprila krenula kod nje u postupak-pričala sam sa ginekolozima iz ns i bg, svi nju stavljaju na prvo mesto, pre jevremove pa te ne košta mnogo ni to da probaš. Uspećemo, pitanje je samo koliko će nam strpljenja i živaca trebati. Puno sreće šta god da odlučiš