Lili75 prvotno napisa
Cure,
ja ne znam jesam li ja normalna al mene uopće nije strah poroda, nekako sam spremna, vjerujem svojoj intuiciji i svome tijelu da će odradit prirođeno mu, vjerujem majci prirodi. Termin mi je za 17 dana, a ja full cool, kupujem zadnje sitnice tipa spavaćicu kratkih rukava s gumbiam za dojenje, idem na kavice u šetnje, itd.
Dok sam bila mlađa porod je bio nešto čega sam se uzasavala grrrr...ni pomislit, a onda je slijedila naša borba s neplodnosti, MM je imao dijagnozu i nakon što smo poslije 3 godine začeli prirodno našu vrtirepku, ničeg me više nije strah samo žudim za danom kad ćemo je već jednom upoznati.
Nadam se uz Božju pomoć da će mi se sve zvijezde posložit i da ću imat primalju i doktora iz snova (znam da brijem al ne dam se..) koji neće forsirati tijek događanja i da ću svoje čudo dočekat tijekom što prirodnijeg poroda, MM naravno ide sa mnom i koliko god se užasava doktora i bijelih kuta, potrudio se saznati i naučiti sve o fiziološkom tijeku poroda i svojoj ulozi i spreman je, a to mi puno znači.
ne znam vidjet ćemo hoće li me uhvatiti panika pred sam porod, al sad sam fakat cool i razumna, kako reče gore neka od cura. Psihički sam jaka osoba i nadam se da će mi to pomoći samo da moje zlato a bome i ja budemo žive i zdrave i imamo što brži oporavak.