17.5. u 16,30? (subota )
evo otvaram topic radi konkretnih dogovora. ima li zainteresiranih ? ili neki drugi prijedlog ?
17.5. u 16,30? (subota )
evo otvaram topic radi konkretnih dogovora. ima li zainteresiranih ? ili neki drugi prijedlog ?
Mi zainteresirani.
Ja se samo nadam da će okupljanje opet biti krajem ljeta da i mi možemo prisustvovati.![]()
I mi zainteresirani :D .
Bas ja mislila pokrenuti topic s odredjenim datumom okupljanja.
Zasad može :D (sve ovisi kako će mi se curka oporaviti od operacije - dobro će joj doći druženje)
i mi se prijavljujemo ako svi budemo zdravi![]()
Bravo lunahor, konačno se pomičemo s mrtve točke dogovaranja! Mi smo definitivno za, samo nas bolest može spriječiti! :D
nema beda, stavite druge prijedloge ak nekom ne pase, cisto sam puknula datum i vrijeme![]()
Ja bi tako rado došla, ali, imamo preko 230km do Zagreba i to je dosta dalek put, malo smo s financijama u krizi i eto, na žalost, ovaj put mi nećemo doći na spojak, ali, možda će neki drugi put biti bolje, pa vas sve upoznam! A vama koji se sretnete želim ugodno druženje, uživajte i za nas!![]()
mi smo za!!! :D
Mi smo za kad god je putovanje i druženje u pitanju. Još samo da budemo zdravi i da tata nema drugih obaveza.
Računajte i s nama! Veselimo se upoznati takvu čudesnu ekipu. :D
Uau, koliko vas se javilo u zadnja dva dana.
Bas super :D!
o, da! i mi smo za! nadam se da ćemo moći..... :D bravo lunahor!
editirala sam naslov da je odmah svima vidljiv i datum i vrijeme (i mjesto)
:D
Baš mi je žao što mi ne možemo doći. Kad vidim koliko će vas biti :D da smo bar i mi dio te krasne družine...
mi dolazimo :D u slucaju kise mogli bi u neku nezadimljenu i nepopularnu igraonicu ?
Mi dolazimo ukoliko na pregipsavanju (16.05.) sve bude u redu sa Stelinom nožicom jer to znači da ću ju smjeti voziti u kolicima.
Sto se nas tice, i mi dolazimo :D .
lunahor, to si ti zakuhala pa sad bježiš s mjesta zločina!
Gle, ak vam je frka možemo pomaknuti dan ili vikend kasnije, al da neodgađamo do mora.
joj ne mjenjat datum mi dolazimo iz njemačke samo zato
![]()
al dat ćemo sve od sebe da ipak dođemo!
tko želi, molim broj moba na pp!
A kaj jel mi ostali smijemo doći i divit vam se iz prikrajka?![]()
iako nisam organizatorica mislim da su svi dobrodošlirinama prvotno napisa
![]()
Ja upadam kao padobranac...ali morams amo reći da kad god naletim na neki post od duple duplice pa vidim avatar, ja ostanem![]()
![]()
Prekrasno![]()
I vi ostale.
Ja sam si uvijek željela blizance, ali super nam je i ovako![]()
Dobro drage moje, ostajemo pri istom datumu i vidimo se uskoro za ozbač!
Kako sad stvari stoje - mi dolazimo - spriječiti nas može jedino ako će Stelu boliti noga nakon pregipsavanja 16.05., ili kiša.
:D
Vidimo se :D !
By the way, a di na Bundeku? Mislim, nije veliko, ali da ne lunjamo...
i mi bi vam se rado pridružili štoviše što nam je to blizu prvog rođendana ali bojim se bit će nam neizvedivo.
nemrem jer mi je u petak uletio neki sastanak i cure su u subotu kod bake, mogla bih u nedelju no nemojte mijenjat samo radi mene...
aaaa.....partibrejkerice jedna....ja mogu i nedjelju ako baš promijenite.
subota,subota, i da nas vrijeme posluži!
A di ćemo se naći, bundek je velik i bit će puno ljudi ipak je vikend?! Treba nam veća ravna površina. Tko pozna bundek neka nas usmjeri.
Mi tamo idemo samo u dječje igralište za male.
Možda je najbolje da se i nađemo kod igrališta za male. Iskreno, ja još nisam bila na Bundeku - živim kraj šume i blizu Sljemena tak da smo zasićeni prirodom![]()
i ja sam za kraj igrališta, iako nisam bila tamo, ali zvuči kao jedino mjesto dovoljno zabavno za klince...jel ima tamo i koji kafić u blizini?
Curke, ako smo blizu igralista, klinci ce se razbjezati, pa ne bumo imali vremena nis popricati ?!
Ima jedan kafic, sa sjeverne strane, koji dio godine radi, a dio godine ne. Kad smo bili zadnji put (negdje u 3. mjesecu), jos nije bio otvoren. Valjda je dosad otvoren.
I dva su djecja igralista, jedno manje sa sjeverne strane, prema Savi, i drugo, vece, s juzne, prema parkiralistu.
Mozda da se nadjemo kod ovog sjevernog, tak da se klinci prvo izmore, a onda na kavicu u obliznji kafic?
Opet ja.
Moze i kod drugog igralista... Vi recite di. Nama je svejedno.
Uh, al' ga kompliciram.
ovo mi zvuči kao dobar plan - prvo igralište, onda kava.
moji ionako neće sjedit u kolicima, nema šanse, pa ne očekujem puno prilike za priču. ipak, i mm je sa mnom pa se nadam bar malo vas vidjeti.
lola, javi kraj kojeg, a tamo ćemo se loviti dok se ne nađemo.![]()
Aha, moze, sva sreca pa nije tak veliko.