Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Kako do JMBG-a?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Kako do JMBG-a?

Nema više ni jedan važeći dokument na kojem je iskazan JMBG, a svako malo je potreban. Danas sam doživjela vrhunac gluposti, ali kakva nam država takva nam i prava.
    Stoga je moje pitanje gdje se podiže domovnica ili gdje mogu dobiti jmbg, a da taj papir vrijedi ali ama baš svako birokratskoj šuši na šalteru.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

na policiji.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

zaboravih, na onom salteru gdje radis osobnu i taj papir cuvaj.. zaboravila sam dal se placa.
    al taj papir mozes pokazati svugdje i svi ga priznaju kao vazeci8iako je i meni to jedna velika glupost)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala, znači sutra na policiju (nadam se da se to dobije odmah) a da bi nakon toga mogla platiti običan račun po revolving kartici u jednoj od banaka!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

pa u principu bi trebala dobit odmah

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ja koristim staru osobnu, mada je izbusena i ponistena ipak prolazi

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

U policiji dobiš potvrdu o jmbg. Trebaš predat zahtjev koji tamo kupiš i gore naljepiš biljege (20 ili 40 kn, ne sjećam se). Zahtjev predaješ gdje se predaju i oni za potvrdu o prebivalištu.
    Niti jedan dokument danas nema jmbg. Ja imam stari rodni li8st na kojem je jmbg napisan rukom, isto i na domovnici (to sam ja napisala) i to priznaju :? .
    Za Mašu nemam ništa s jmbg, osim tog papira s policije.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma to mi je sve skupa presmiješno. da zbog nečije sujete da mu se ne vide godine stvara ovakve probleme.
    baš bih htjela vidjeti neku radnicu za šalterom kako šeksu govori: ne možete platiti račun ako nemate neki važeći dokument s jedinstvenim matičnim brojem građana!
    osobnu sam morala promijeniti među prvima jer je isticala i sve do sada sam se koristila vozačkom dozvolom ali je i ona istekla pa sam i nju morala mijenjati. a najčešće je palilo to da bi izdiktirala svoj jmbg i svi sretni. do sada!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •