Postoji li stvarno takav skok u razvoju???? Naime, Nika ima 6 mj. i tjedan dana, nedavno je počela jesti kašice ali je reagirala pa samo to malo odgodili, u međvremenu je i povraćala jedan dan pa je i to bio razlog za odgodu. Ali imam osjećaj da traži ciku svakih sat vremena :shock: Noću se zna buditi po 10 puta, svaki put posisa i nastavi spavati. Jel moguće da joj fali dohrana???? Ali zbog povraćanja i alergije imam totalni strah dati joj bilo što. Evo jučer sam joj nakon tjedan dana malo sastrugala jabuku da pojede i probala sam joj navečer dati rižine pahuljice (koje je već apsolvirala bez reakcije i mljackala na njih). Na pahuljice joj se krenuo dizat želudac pa sam odmah prekinula s tim. Možda je pojela (ako) 2 žličice. A nakon 2 - 3 sata se iz sna probudila i opet povraćala :/ Ali bila je dobre volje, posisala i nastavila spavati bez problema pa smo zaključili da nema smisla ići doktoru.
Dakle, ja povraćanje povezujem sa dohranom, imala je već i reakciju pa bih to još malo odgodila, a s druge strane imam osjećaj da joj je cika premalo. Jel moguće????? Help