-
Baš sam razmišljala o ovoj temi jer sam se ovaj tjedan vratila na posao nakon porodiljnog. I tako dođoh ja u ponedjeljak na posao i toliko se neugodno iznenadih da sam još u šoku! A priča ide ovako: djevojčica se uvijek trudila na mojim satima, bila vrijedna, radišna za mene petica. Nije bila loša ni iz drugih predmeta. Nije ni sad loša, osim što se na mene "okomila" čim sam došla u razred: da li je ona ispravila neku 2 iz nekog testa kojeg su pisali s mojom zamjenom, gledam ja piše 4 i kažem joj nema problema neka tako nastavi i biti će sve ok jer njoj treba 4 na kraju. Ali nije to sve..... na kraju nastave stoji na hodniku majka te iste djevojčice i govori mi: ma znate mi smo imali s njom nekih problema zbog drugog predmeta jer je imala loše ocjene pa je učila samo to, zapostavila ostalo..... i na kraju popila neke tablete?! A ja.... :shock:
Kaže mama sad ide kod psihijatra i bolje joj je, ali ja još ne mogu vjerovati.... Dijete u OŠ se želi ubiti zbog loše ocjene iz nekog predmeta... meni je to za nevjerovati....
Oprostite što sam odužila....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma