Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: koliko čaja

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno koliko čaja

koliko čaja dajete klincima. moja mala ima 2 mj, ne sisa,a imam osjećaj da i ono malo čaja što popije odmah izbljićka van

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Do 6 mjeseci nismo mu davali nikakav čaj, ni vodu.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

zasto bi bebi od dva mjeseca koja doji uopce davala caj? :? :?

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno Re: koliko čaja

Citiraj livac prvotno napisa
    koliko čaja dajete klincima. moja mala ima 2 mj, ne sisa,a imam osjećaj da i ono malo čaja što popije odmah izbljićka van

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj starsky prvotno napisa
    zasto bi bebi od dva mjeseca koja doji uopce davala caj? :? :?
    ispricavam se, previdjela sam ono sto je martinap boldala

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

čaj?
    što će ti čaj?
    pa ni uz adaptirano ne treba čaj, pogotovo ne s 2 mjeseca.

Tonja_1 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    čaj?
    što će ti čaj?
    nažalost iz vlastitog iskustva: uz adaptirano treba davati extra tekućine jer je to kruća hrana. ne dobiva vodu kao kod dojenja. mi smo pili čaj samo razrijeđeni, ne ona doza koja piše na kutiji, trudila sam se da popije više od jedne bočice (125ml). što više pije, lakše kaka. ako popije jako malo čaja tada se stvarno patimo s kakanjem. nudim mu stalno kroz dan, nakon bočice, dosta često mu nudim čaj. uspavljujemo se s čajekom (potreba za sisanjem...) ali koliko popije koji dan ovisi o njemu.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Tonja_1 prvotno napisa
    Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    čaj?
    što će ti čaj?
    nažalost iz vlastitog iskustva: uz adaptirano treba davati extra tekućine jer je to kruća hrana. ne dobiva vodu kao kod dojenja. mi smo pili čaj samo razrijeđeni, ne ona doza koja piše na kutiji, trudila sam se da popije više od jedne bočice (125ml). što više pije, lakše kaka. ako popije jako malo čaja tada se stvarno patimo s kakanjem. nudim mu stalno kroz dan, nakon bočice, dosta često mu nudim čaj. uspavljujemo se s čajekom (potreba za sisanjem...) ali koliko popije koji dan ovisi o njemu.
    Razumijem potrebu za dodatnom tekucinom. Al cure zasto caj? :/ Pa to im bas nista dobroga ne cini.. Zasto ne obicna voda -sta je lose u obicnoj vodi? To im je sigurno bolja i zdravija opcija od caja.

Tonja_1 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

baš sam o tome razmišljala. mi smo počeli s čajem jer su nas jako patili grčevi, pa reko kad već pijemo ajmo komorač...pa sam polako razrijeđivala i sada pije vodu na kljun! ali bočica sa jako razrijeđenim čajem je za spavanje. svakako preporučam piti običnu vodu a ne čaj jer je pun saharoze, ne treba. a i poremeti obroke jer zavara želudac tekućinom koja ga napuni a nikakve kalorijeske ni hranjive vrijednosti. još jedna stvar, probajte potegnuti taj čaj iz bočice nakon što se ohladi i malo odstoji...to je stvarno bljak...

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa
    Razumijem potrebu za dodatnom tekucinom. Al cure zasto caj? :/ Pa to im bas nista dobroga ne cini.. Zasto ne obicna voda -sta je lose u obicnoj vodi? To im je sigurno bolja i zdravija opcija od caja.
    to je zapravo i mene zanimalo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •