koliko čaja dajete klincima. moja mala ima 2 mj, ne sisa,a imam osjećaj da i ono malo čaja što popije odmah izbljićka van
koliko čaja dajete klincima. moja mala ima 2 mj, ne sisa,a imam osjećaj da i ono malo čaja što popije odmah izbljićka van
Do 6 mjeseci nismo mu davali nikakav čaj, ni vodu.
zasto bi bebi od dva mjeseca koja doji uopce davala caj? :? :?
livac prvotno napisa
![]()
ispricavam se, previdjela sam ono sto je martinap boldalastarsky prvotno napisa
čaj?
što će ti čaj?
pa ni uz adaptirano ne treba čaj, pogotovo ne s 2 mjeseca.
nažalost iz vlastitog iskustva: uz adaptirano treba davati extra tekućine jer je to kruća hrana. ne dobiva vodu kao kod dojenja. mi smo pili čaj samo razrijeđeni, ne ona doza koja piše na kutiji, trudila sam se da popije više od jedne bočice (125ml). što više pije, lakše kaka. ako popije jako malo čaja tada se stvarno patimo s kakanjem. nudim mu stalno kroz dan, nakon bočice, dosta često mu nudim čaj. uspavljujemo se s čajekom (potreba za sisanjem...) ali koliko popije koji dan ovisi o njemu.Lutonjica prvotno napisa
Razumijem potrebu za dodatnom tekucinom. Al cure zasto caj? :/ Pa to im bas nista dobroga ne cini.. Zasto ne obicna voda -sta je lose u obicnoj vodi? To im je sigurno bolja i zdravija opcija od caja.Tonja_1 prvotno napisa
baš sam o tome razmišljala. mi smo počeli s čajem jer su nas jako patili grčevi, pa reko kad već pijemo ajmo komorač...pa sam polako razrijeđivala i sada pije vodu na kljun! ali bočica sa jako razrijeđenim čajem je za spavanje. svakako preporučam piti običnu vodu a ne čaj jer je pun saharoze, ne treba. a i poremeti obroke jer zavara želudac tekućinom koja ga napuni a nikakve kalorijeske ni hranjive vrijednosti. još jedna stvar, probajte potegnuti taj čaj iz bočice nakon što se ohladi i malo odstoji...to je stvarno bljak...
to je zapravo i mene zanimaloanchie76 prvotno napisa