-
Balarosa, ali to nije faza, tako je kod nas otpocetka. (osim prva 2 tjedna zivota kad sam ga morala budit da jede
) Ja to vise ni ne dozivljavam kao problem jer sam to njegovo spavanje na meni ili uz mene uspjela super ukombinirat u ostale aktivnosti (ako je u marami setamo vani, ja obavim sto treba, ako smo doma citam, surfam, nekad malo i odspavam s njim...). Mozda je i u tome stvar-sto sam ja to prihvatila kao takvo i sto ne zelim promjenu dovoljno jako. Al stvar je bila u tome da sam prvih mjesec dana ja njega spustala na spavanje (nakon sto bi zaspao na sisi), on se budio ili odmah ili nakon 5-10 min i onda bi ga opet pokusavala ponovo uspavati ali nebi uvijek uspjelo, pa je uvecer redovito bio nervozan. Onda sam skuzila da to njemu definitivno nije dovoljno spavanja pa sam ga pocela pustat da spava na meni ili uz mene u zadnje vrijeme, njemu je samo bitno da mu je sisa u ustima i onda moze spavat 2 sata. Cini mi se da bi jedino mozda pomoglo da ga krenem drugacije uspavljivat, ali do sad mi to nije bas uspijevalo (osim u marami, ali kad ga izvadim van odma slijedi budjenje).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma