Citiraj martinaP prvotno napisa
Citiraj silvy prvotno napisa
polako vjerujem da ni rutina ni neke metode ne pomazu da dijete spava preko dana duze, nego da njegov mozak sazrijeva do te faze...ja se vec mjesecima trudim, isto vrijeme, produzivanje spavanja itd ali jos nije sama u komadu odspavala duze...max. je bilo 45min. i tada smo se danim cudili i bili sretni...
Poisujem. Bez ikakvih poticaja s moje strane (ne znam ni što bih tu mogla napraviti), dnevna spavanja su se u zadnja 2 mjeseca produljila sa pola sata na sat-sat i pol.

Nažalost, sad nam je dnevno uspavljivanje koma, a i po noći mi se opet često budi (jedno vrijeme je spavao praktički u komadu, bez dojenja do 5-6 ujutro).
citala sam dosta postova kako je mnogim mamam uspijelo uz pomoc metode produljivanja sna da nakon dva-tri mjeseca da produlje djeci to spavanje po danu...ja mislim da ta metoda nije tomu pridonjela nego bas da je dijete samo od sebe pocelo dulje spavati...ja stvarno vec ca.3 mjeseca radim na tome ali nema pomaka...

po noci se budi par puta trazi sisu i ako nije gladna a zna se desiti da se budi samo kad je gladna, tako da je jos ne zelim tu na nesto forsirati...jer obicno se budi kad ju nesto muci npr. zubici i stomak...