-
Nama se dogodilo nesto neverovatno. Vec dve noci Mila zaspi u 21h i probudi se ujutro u 6-7h bez ijednog budjenja!!! :shock: :shock: :shock: Bez ikakvih solucija, navikavanja, ovo ono. Jednostavno je u njoj nesto kliknulo i eto. Pre toga se neko vreme budila u sred noci i hoce se igra
I sisala je minimum 3x a sad eto mi u soku. To nije bilo postepeno kao sad izbacila jedan podoj pa sad drugi, ne! Odjednom sva tri!!! Ja ustajem nocu da cedim mleko :/ jer mi grudi budu kao na pocetku. Da li je doprinelo to sto je pocela sa dohranom (po preporuci pedijatra) u vidu kasica, sto ne spava sa nama (nije nikad spavala sa nama jer su mene isprepadali u porodilistu da cu je nocu ugusiti) pa je cica ne mami??(oni imaju neke cudne antene) :? :? nemam pojma uglavnom verovali ili ne i to je moguce da se desi. Mozda sada izgleda da pravim zazubice
al hocu reci IMA NADE
Bas me interesuje dokle ce sad ovo cudo da traje! Prvu noc mi mislili ona se sali
kad evo i sinoc isto, ljubi je majka. Sve se kod nje odjednom promenilo, nece vise da se uspavljuje u ruke nego samo u kolica. I nama lakse. Dudu smo joj bili uvalili i palilo je neko vreme medjutim sada jok, ni da cuje. Sve se nesto izmenjalo kod nje posle sad zadnjeg skoka koji sam ja jedva prezivela
Potpuno drugo dete
Samo da kazem da je od rodjenja pa do sad najvise prespavala u komadu 6h i to retko mozda 2-3 puta, a sada evo 9-10h
I nikakve knjige, nikakve taktike, nikakvo nista, ona sama
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma