Ja isto probala No-cry metodu i na kraju imamo uvijek istu vecernju rutinu:
18.30 kupanje
posle toga dojenje, pa malo nosanje i mazenje i onda zaspi, ali obicno zaspi na rukama i ja ju stavim onda u krevetic, di bez problema spava najprije do 1, 2 ili čak 3 ujutro. I onda jos imamo par puta buđenje do jutra. Budi se različito - nekad u 5, nekad u 6 ili 7. Nema ujutro ili po noći plača, već je to samo malo ko da malo zagunđa ili veli aaaa

No mi smo tu metodu probali vec prije skoro 3 mjeseca - rutinu i to. Nikad nisam ni ocekivala da prespi cijelu noc (bolje da razmisljam na nacin da se to jos nece dogoditi jedno dugo vrijeme. :D )

A sad mi se nekad zna buditi u noci i kad vidim da se i napapa i sve joj ok, a ona bi se igrala, stavim ju nazad u krevetic i pravim se da spavam Nakon nekog vremena, obicno se smiri i zaspi. Al bilo je i par slucaja, kad se nakon valjda sat vremena budnosti pocela buniti, pa ju morala uspavljivati

Jedna dobra stvar koja mi je najvise pomogla iz knjige je bas to prepoznavanje sleeping sounds. Sad vise ne uzimam Masu cim se javi, nego pocekam da vidim dal se stvarno budi ili misli dalje zaspati ili sanja. A mozda zato jer sad cekam da identificiram tip glasanja mi se ona ponekad razbudi mozda i previse pa ponekad joj treba vise da opet zaspi nazad...