Eto da se i mi javimo![]()
Nakon dnevnih nacicavanja a i nočnih odlučila sam i ja primjeniti tu soluciju,dohranu je odlično prihvatio ali smo zato muku mučiimo sa noćnim nespavanjem i nacicavanjem .Odlučili smo tome stati na kraj ,smanjiti noćne podoje i produžiti spavanje.Nakon 3mj,sada ima 11 mj,došli smo do toga da on cika samo jednom noću ali se i dalje budi onako kao i prije,počinje plakati i ako ga nitko ne prime na ruke stane u kindač i plače. :/ Jednom smo ga ostavili tako da vidimo dal će se smiritii zaspati al on je plako i plako skoropola sata.Ja više nisam mogla izdržati pa sam ga primila i nosila pa je tako zaspao.Sada ga kad se probudi i plače ponudim mu vodu i nosim ga dok ne zaspi,te stavim u kindač.Probala sam da sa nama spava ali isto plače,nunam ga i pjevam ali badava :/ jedino na rukama.Dal griješim ili....za 4tj idem raditi a pošto radim i noću neznam dal će MM moći cijelu noć sa njim.Kako da mali moj
prespava noć bez buđenja
![]()
_________
D 1998.
I 2007.

.Ja više nisam mogla izdržati pa sam ga primila i nosila pa je tako zaspao.Sada ga kad se probudi i plače ponudim mu vodu i nosim ga dok ne zaspi,te stavim u kindač.Probala sam da sa nama spava ali isto plače,nunam ga i pjevam ali badava :/ jedino na rukama.Dal griješim ili....za 4tj idem raditi a pošto radim i noću neznam dal će MM moći cijelu noć sa njim.Kako da mali moj
prespava noć bez buđenja