uf kurioža ne znam kako da ti pomognem, prema savjetima iz knjige meni jedino što pali je to prvo uspavljivanje (dnevno spavanje i ostatak noći zapravo ništa). Jedino još uspješno primjenjujemo rutinu prije spavanja i to isto gotovo od rođenja - nema buke, svjetla, mi smo u sobi i igramo se (za priče je još rano jer je mali).

Ali to uspavljivanje donekle funkcionira već mjesecima, samo smo ga malo usavršili da bude lakše. To znači da nema dugog nacicavanja i nosanja jer zapravo nikada nije dugo cicao za uspavljivanje, ali smo ga zato nosali i više od pola sata. No, s vremenom je i nosanje prestalo, a je li za to zaslužna knjiga sa savjetima koje smo primjenjivali, ne znam ni sama.

Buđenje tijekom noći je i meni postalo problem - prije se budio rjeđe i tu je nekad i šš-kanje pomagalo ili samo kratko nosanje, a stvarno je jeo samo dva puta. Ali i to se promijenilo zadnjih mjesec dana, pa češće cica - svakih oko 2 sata, max 3 sata. Tješim se da tako mora biti jer valjda je više gladan, traži pažnju, skok u razvoju, zubi..., ali ne znam što bih da se baš budi svakih pola sata kao kod tebe. drži se sa živcima i proći će