- ovo je ok, neven smirjuje kožu."Dolisa"
Lice ispirem cajem od listova nevena (bez casice, ne znam zasto je to bitno, ali meni se cinilo da je tako "cisce"),
- maslinovo ulje zatvara pore kože pa i nije baš najbolja opcija za mazanje, bademovo je ok. Ako su ti jako skupa bazna ulja možeš kupiti hladno prešano sezamovo ulje u prodavaonici zdrave hrane ono ti je ok za kožu.mazem se maslinovim i bademovim uljem. Isto radim i svojoj bebi, znaci nikakve kreme.
biofarm ti je katastrofa nemoj mazati to na sebe.Kupila sam danas Biofarm - jel ovo ok zna li tko :?
primavera eterična ulja su super, a za omjere mješanja pitaj kobilu_suzy. Nisam sigurna da citrusna smiju na lice, znam da je dobro et. ulje sjemenki mrkve, no za početak ti je najbolje samo bazno ulje da ti se koža ne bi šokirala od et. ulja. Meni naprimjer ne odgovara Hausckha jer u sebi ima puno raznih eteričnih ulja, i unatoč tome što su to miksale stručne osobe meni se na koži pojavi reakcija u obliku crvenila lica.bademovo ulje i Primaverina e.u. grapefruita i klementine (u nedostatku narance, a nekako sam zabrijala da moram koristiti citruse)