Ma Jelka, nisam ni blizu toga da se naljutim niti sam tvoj post shvatila kao uvredu.Ti si imala takvu situaciju a ja takvu da sam izasla iz bolnice nakon 11 dana gdje mi je mali dojio minimalno tako da mi se proizvodnja mlijeka nije jos ni priblizno bila uspostavila. Radi toga sam si uzela vagu jer sam vidjela da mi mlijeka nema dovoljno, i time sam "kontrolirala" kolicinu mlijeka. Nisam ga nadohranjivala osim kad je bio stvarno gladan a ja "prazna", ali sam mu zato morala dodavati svoje mlijeko na bočicu. Uz to, imao je i slab refleks sisanja pa me dodatno zabrinjavalo hoce li dovoljno navuci. Tako, mislim da se situacije razlikuju i meni je vaganje pomoglo, pa mozda makar samo psihicki.
![]()

Ti si imala takvu situaciju a ja takvu da sam izasla iz bolnice nakon 11 dana gdje mi je mali dojio minimalno tako da mi se proizvodnja mlijeka nije jos ni priblizno bila uspostavila. Radi toga sam si uzela vagu jer sam vidjela da mi mlijeka nema dovoljno, i time sam "kontrolirala" kolicinu mlijeka. Nisam ga nadohranjivala osim kad je bio stvarno gladan a ja "prazna", ali sam mu zato morala dodavati svoje mlijeko na bočicu. Uz to, imao je i slab refleks sisanja pa me dodatno zabrinjavalo hoce li dovoljno navuci. Tako, mislim da se situacije razlikuju i meni je vaganje pomoglo, pa mozda makar samo psihicki.
Odgovori s citatom