Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: dojenje i vitamini

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno dojenje i vitamini

Baš sam si neki dan kupila od Natural Wealth multivitaminsko multimineralni dodatak prehrani ABC plus i prije nego sam počela piti pročitala da ukoliko dojim da se trebam savjetovati s liječnikom prije uzimanja bilo kojeg proizvoda, bolje da sam kupila prenatal ali eto. Zanimaju me vaša iskustva da li ste pili takve vitaminske pripravke dok ste dojili, da li da ih koristim ili da ostavim poslije dojenja ( znači za godinu dvije )? S obzirom da su to vitamini i minerali ne vidim na koji način bi smetali dojenju ili mom djetetu!

dorena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam pila prenatal na kojemu pise da je za trudnice i dojilje, a ove se druge nisam usudila (a i nije mi trebalo uz prenatal ). mozda je bitan sastav, tj. kolicina odredjenog vitamina u jednoj kapsuli. ne znam :/

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Prije sam pila multivitamine od Cedevite a sad uzimam Vita quick od Twinlaba.Još uvijek isto dojim.Majka mi je farmaceut i nije mi sugerirala da bi to bilo nepoželjno za dojilje.Oni to moraju napisati u uputstvima,kaže(da se savjetuješ s liječnikom prije upotrebe) jer se ograđuju od eventualnih neželjenih reakcija na pripravak.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •