Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Kako ga odučiti da me grize?

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno Kako ga odučiti da me grize?

Počelo je s nekih 10-11 mjeseci i mislila sam prestat će. Nisam ga odgurivala nego bi mu lijepo pokušala objasniti da me to boli, ali naravno on to nije razumio. Doji bar 5 puta uključujući i noć. Obavezno, kad podoj završi ugrize me i onda bradavicu cijedi kroz zube i rasteže je i uz sve to se smije. Naravno, njemu je to igra, a meni stvara užasne bolove pa čak i rane koje su par puta krvarile. Dobivala sam svakakve savjete od toga da treba prestati dojiti i da mažem bradavice senfom, paprikom pa čak i paprom. Nema šanse, želim dojiti koliko god on to htio ali ovo me izluđuje. Savjete, please!

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Nama srecom to razdoblje nije dugo trajalo - pomagalo je odlucno Ne! i micanje cice. Takodjer, prati podoj i kad vidis da je gotovo, prst u kut usta i sama izvuci cicu prije ugriza. Mislim da na portalu ima i tekst, da:

Upomoć, moja beba grize!

Sretno!

lara26 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ja sam kratko imala taj problem i izgleda da sam ga rjesila. lara bi me ugrizla na pocetku ili na kraju podoja, tako jako da bih se preznojila kad bih vidjela da trazi siku.
    negdje sam naisla na podatak da ne mogu ugristi ako im je bradavica duboko u grlu, pa bih joj onda jako ugurala u usta, a ako bi me ugrizla na kraju nisam vadila siku nego bih je jos jace ugurala njoj u usta i to mi je pomagalo, jer ona nije kuzila ne! i to da mene boli.
    ocito joj to uguravanje u usta nije pasalo jer je jako brzo prestala grist. ja jos uvijek imam tikove i pazim kad pocinje dojit da sika udje dosta duboko u usta. eto

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Drži prst u kutu usnice, onom dalje od cice, i čim se da naslutiti da će ugristi - gurni prste među laloke. Je li bolje od senfa?

Nama je gadno, intenzivno, neprestano griženje trajalo dva mjeseca, negdje od devetog do jedanaestog. Sada ima dvadeset mjeseci i čvakne je ponekad, ali samo ponekad.

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Hvala na savjetima. Pomaže stavljanje prsta, ali ne svaki put. Ako ga preduhitrim i stavim prst, kod sljedećeg dojenja me prvo ugrize pa onda nastavi dojenje. Tako učestale ugrize pripisujem rastu zubića jer već pet dana ne želi ništa jesti i samo doji. Vidim da mu je izrasla donja petica, a kod gornje petice je prilično otečeno i ljubičasto kao a mu se krv podlila. Idemo zubaru da to pogleda jer užasno izgleda.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •