Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 65 od 65

Tema: ulje za perinealnu

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo da javim- dvije godine nakon otvaranja topica -
    nisam pukla i nisu me rezali

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

podižem

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nemoj odmah navalti s tim uljem. Ja sam navalila cini mi se u drugoj trudnoci i zaradila takav napad gljivica kakav u zivotu nisam imala. Pa sam odustala od Weledinog ulja. Poslije sam shvatila da sam mogla uzeti bilo koje čisto bazno ulje, vjerojatno bih bolje prosla. U medjuvremenu sam odustala od te masaze.
    MIslim da je korisna za prvorotke jer steknes (bar) neki dojam o tome kako se rasteze medjica u porodu.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u prvoj trudnoći nisam ni čula za perinealnu masažu, rodila sam s rutinskom epiziotomijom
    u drugoj i trećoj sam znala sve, ali sam odlučila da se ipak neću masirati - ta dva poroda su i bez masaže prošli bez rezanja, pucanja i šivanja

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ma ne znam još da li da se masiram uopće ili ne. stomak mi je pregolem, ne mogu sama, a ne znam još jesam li kandidat za carski ili vaginalni. i strah me je da ne potaknem preuranjeni porod ako nešto krivo napravim, ne znam.
    ali tema je jako zanimljiva

duma avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Mene isto frka masirati,zbog mogućnosti preuranjenih trudova+što imam serklaž od 26og tjedna :/ Kupila u Mileru davnih dana to Weledinu ulje za masažu međice...a nije,bome, ni jeftino.Gin. me na zadnjem pregledu lagano odpilio sa "Ne" korištenju ulja

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja mislim da je ulje precijenjeno

kad je polozaj kod radanja normalan (ne lezeci), i kad se ne forsira izgon (znaci bez tiskaj, tiskaj) tesko da ce medica puknuti, cak i kod velikih beba

medjica je stvorena za rastezanje, it can handle it

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

a moja mikka, nema toga u splitu
    već lezi i guraj, užas

duma avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ni u Brodu nije bolje

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

nedajte se maltretirat, vase su genitalije u pitanju, vi cete imati eventualne posljedice. inzistiraj na polozaju koji ce ti najbolje odgovarati, a tiskanje pusti nek se desi samo od sebe. i pratnju obavezno pouci da brani tvoje zelje.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Masiranje ne moze stetit nikako,kad samo promislim koliko zena silne novce bacaju na kreme protiv celulita i masiraju se ( a za njih se u 90% slucajeva zna da ne pomazu) onda mi nije jasno kako im je problem/ne da im se/ medjicu?
    Ja sam odavno kupila to Weledino ulje i evo pocinjem s masazom ovaj tjedan...na previse sam pozitivnih prica i iskustava naisla da se ne bi malo potrudila!
    Mikka,uz navedene primjere bolnica gdje jednostavno nemozemo istjerati svoje zelje bolje je onda odraditi dobru pripremu da bi se minimizirale posljedice!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

joj meni se nikak ne bi dalo masirati medicu. ok namazati, ali nesto prckati, rastezati.. ne hvala. pozitivne price su mozda i zato jer je medica predvidena da se rastegne, a zasluga je pogresno pripisana ulju/masazi

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Nadam se da imas pravo, ali znas kako i koza svima nije jednako rastezljiva,pa eto netko u trudnoci dobije strije a netko ne...
    Mozda je tako i sa medjicom! Eto bas,mozemo li povuc paralelu sa strijama,ove koje nisu popucale javite se,da li ste imale strije???

Meni se dogodilo jednom prilikom (malo jeli zesci sex) da mi je malo napukla i bilo je koje kapi krvi,dakle mogli bi reci da meni nije bas rastezljiva...

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u prve dvije trudnoće sam zaradila nešto malo strija - prvi porod epiziotomija, drugi porod nisam ništa popucala.
    u trećoj trudnoći sam dobila puno puno puno strija, cijeli trbuh mi je prošaran, baš ono jako. ali kod poroda isto nisam popucala (a rodila sam bebana od 4 kile)

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja nemam strije, iako sam u prvoj t dobila 35 kila. na prvom porodu sam imala epi, a na drugom sam malo pukla, jedan sav tako nesto, ali mislim da je to zato sto nisam vise mogla izdrzati pa sam malu izgurala na silu

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •