-
-
-
Nemoj odmah navalti s tim uljem. Ja sam navalila cini mi se u drugoj trudnoci i zaradila takav napad gljivica kakav u zivotu nisam imala. Pa sam odustala od Weledinog ulja. Poslije sam shvatila da sam mogla uzeti bilo koje čisto bazno ulje, vjerojatno bih bolje prosla. U medjuvremenu sam odustala od te masaze.
MIslim da je korisna za prvorotke jer steknes (bar) neki dojam o tome kako se rasteze medjica u porodu.
-
-
ma ne znam još da li da se masiram uopće ili ne. stomak mi je pregolem, ne mogu sama, a ne znam još jesam li kandidat za carski ili vaginalni. i strah me je da ne potaknem preuranjeni porod ako nešto krivo napravim, ne znam.
ali tema je jako zanimljiva
-
Mene isto frka masirati,zbog mogućnosti preuranjenih trudova+što imam serklaž od 26og tjedna :/ Kupila u Mileru davnih dana to Weledinu ulje za masažu međice...a nije,bome, ni jeftino.Gin. me na zadnjem pregledu lagano odpilio sa "Ne" korištenju ulja
-
-
a moja mikka, nema toga u splitu
već lezi i guraj, užas
-
Ni u Brodu nije bolje
-
Osoblje foruma
nedajte se maltretirat, vase su genitalije u pitanju, vi cete imati eventualne posljedice. inzistiraj na polozaju koji ce ti najbolje odgovarati, a tiskanje pusti nek se desi samo od sebe. i pratnju obavezno pouci da brani tvoje zelje.
-
Masiranje ne moze stetit nikako,kad samo promislim koliko zena silne novce bacaju na kreme protiv celulita i masiraju se ( a za njih se u 90% slucajeva zna da ne pomazu) onda mi nije jasno kako im je problem/ne da im se/ medjicu?
Ja sam odavno kupila to Weledino ulje i evo pocinjem s masazom ovaj tjedan...na previse sam pozitivnih prica i iskustava naisla da se ne bi malo potrudila!
Mikka,uz navedene primjere bolnica gdje jednostavno nemozemo istjerati svoje zelje bolje je onda odraditi dobru pripremu da bi se minimizirale posljedice!
-
-
Nadam se da imas pravo, ali znas kako i koza svima nije jednako rastezljiva,pa eto netko u trudnoci dobije strije a netko ne...
Mozda je tako i sa medjicom! Eto bas,mozemo li povuc paralelu sa strijama,ove koje nisu popucale javite se,da li ste imale strije???
Meni se dogodilo jednom prilikom (malo jeli zesci sex) da mi je malo napukla i bilo je koje kapi krvi,dakle mogli bi reci da meni nije bas rastezljiva...
-
Osoblje foruma
u prve dvije trudnoće sam zaradila nešto malo strija - prvi porod epiziotomija, drugi porod nisam ništa popucala.
u trećoj trudnoći sam dobila puno puno puno strija, cijeli trbuh mi je prošaran, baš ono jako. ali kod poroda isto nisam popucala (a rodila sam bebana od 4 kile)
-
Osoblje foruma
ja nemam strije, iako sam u prvoj t dobila 35 kila. na prvom porodu sam imala epi, a na drugom sam malo pukla, jedan sav tako nesto, ali mislim da je to zato sto nisam vise mogla izdrzati pa sam malu izgurala na silu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma