Pokazuje rezultate 1 do 40 od 40

Tema: SD- zna li netko novosti???

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno SD- zna li netko novosti???

pozdrav svima, zvala sam prije 2 tjedna Sv.Duh i rekla mi neka (ne baš ljubazna) sestra, da zovem tek 1.5., kao još se ništa ne zna...i sklopila slušalicu ...šta da kažem poslije dugo vremena odlučila sam ponovno krenuti u još jednu bitku i to ispočetka, novi dr., nova razmišljanja...sve novo (osim muža, naravno )..dakle..zna li netko pouzdano šta se to gore događa i ima li šanse još ove godine napraviti recimo, inseminaciju??? pomozite

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Nemam pojma koja ti se sestra javila... šteta što nisi naišla na sestru Jadranku koja je izrazito kulturna i simpatična osoba. Ona bi ti rado sve objasnila.
    Čula sam se s njom... lagano stižu lijekovi, dr.Bauman je na "školovanju" ali je još uvijek u igri. Dr.U stenje pod pritiskom jer nije lako pokrivati sve što su oboje obavljali. Uglavnom, svrate na odjel obaviti što treba i kada treba... a onda nazad na ostale poslove. Ni sestrama nije lako jer su ostavljene same na odjelu. Uglavnom strka, ali radi se punom parom.... tj. radit će se kada stigne inkubator. Izgleda da će točne termine i organizaciju znati tek oko sredine 5. mjeseca. Treba biti strpljiv.

alec avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Helena,žao mi je što si doživjela takvu neugodnost.

ja idem 24.04. gore pa ću ti javiti sve novosti. inače,naravno da ima šanse da napraviš inseminaciju.
    btw - narudžbe primaju samo prvog u mjesecu.

Suzzy avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Evo, obzirom da je tema o SD pa ću se ovdje uključiti s pitanjem...
    naime, spremam se na SD po prvi put pa molim dobru dušu da mi pomogne. Da li prvi put idem na pregled ili razgovor, da li trebam donijeti sve nalaze (tipa hormoni, papa, brisevi...) ili me dr. uputi što trebam napraviti? Kojeg dr preporučujete (mislim da li mogu računati na nekog drugog osim Baumana)?
    Nije mi jasno kakve narudžbe primaju samo prvog u mjesecu, za postupak ili općenito? :?

alec avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

suzzy - narudžbe prvoga primaju za sve, a ne samo za postupke i to moraš zvati poslije 10 sati. znači zovi 02.05. možeš probati i sad nazvati, možda upali nikad se ne zna.

ja sam prvi puta obavila color doppler,razgovor, a mm spermiogram. ti mu donesi sve papire tj.nalaze koje imaš pa ćeš vidjeti što će ti reći. mene je inače Bauman nakon prvog pregleda uputio na sve preglede koji su mu bili potrebni (brisevi,hormoni,papa).

sretno

Suzzy avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Hvala alec, zbilja si brza
    Reci mi samo da li se dugo čeka na prve razgovore tj. preglede? Pitam jer ne bi da mi potrefi pregled u dane M, a i hoću si skratiti vrijeme do postupka pa ću predložiti svom gin. da vadim hormone prije prvog pregleda.
    Jel moram naglasiti kod kojeg doca želim ili me sestra sama rasporedi?

alec avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

pa ja mislim da se ne čeka jako dugo. prije nego nazoveš izračunaj si kad bi trebala dobiti m pa onda kažeš sestri da ti te dane ne paše. ja uvijek velim sestri da trebam dr.Baumana pa me za njega naruči.
    i pitaj sestru kakve točno uputnice trebaš i kaj treba pisati na njima.

ne znam kaj se tiče hormona. ja sam sve radila po Baumanovim uputama tako da stvarno ne znam.

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno dr. bauman radi i privatno

Saznala sam da dr. Bauman od nedavno radi i privatno-
    najvjerojatnije ponedjeljkom popodne u Stenjevačkoj 33-Poliklinika Pintarić-379-10-65 (za narudžbe).
    Ta poliklinika ima i svoj web, ali meni ne radi-no probajte kliknuti na www.poliklinikapintaric.hr

Eto konačno ga možemo ugnjaviti duže od 5 minuta-u miru i tišini, naravno nije na uputnicu preko HZZO-a, ne znam koje su cijene.
    I naravno ne radi samo neplodnost nego i trudnoće i "uobičajene" ginekološke probleme.

Pa drage moje eto...da znate da od sad i privatno možete ugnjaviti našeg dragog doktora.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Super - hvala na vijesti !

alec avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

rvukovi - hvala ti na informaciji. daj mi molim te reci to je na malešnici :? ? nekako mi je poznata adresa.

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

na tromeđi Malešnice, Španskog i Prečkog.

alec avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

hvala. mislim da je u toj ulici smještena i poliklinika dr.Lastrić. tamo sam operirala vene pa mi je zato poznato.

rvukovi - možda znaš kako napreduje priča sa inkubatorom na SD?

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U ovaj petak će biti potpisani papiri s bolnicom, prije se jednostavno nije moglo-da vam sad ne objašnjavam birokratske litanije i komplikacije kad trebaš nešto obaviti na brzinu.

Ja vas drage moje zaista molim na razumijevanje-znate da kod nas i ono jednostavno ne može biti jednostavno-takav nam je sustav i uvijek se nešto iskomplicira.

Znam da vam je pun kufer čekanja, ali bit će -ono što vam mogu reći da sve u konačnici bude ispalo puno, puno bolje nego što smo planirale, ali eto ništa ne ide na brzinu.

alec avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

rvukovi - stvarno si srce ! ma nisam tako jaaaako nestrpljiva, nego pitam iz znatiželje da znam kako napreduje. ta znači da postupci ne bi bili prije lipnja? tek toliko da si znam neke stvari planirati.

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma znam kako je to kad si želiš planirati-3 godine sam i sama tako planirala, išla u postupak kad je neko kao povoljno vrijeme-morala na poslu pripremiti za zamjenu da se snađe, jurila amo-tamo, ali mogu reći da su mi i te tri godine i brzo prošle u toj jurnjavi.

alec avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

rvukovi u potpunosti te razumijem. kod mene ista priča. ne znam gdje su mi nestale ove 2 godine. kao da je jučer bilo.
    sad više niti ne planiram go prema postupcima, nego sam počela obrnuto .

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Podižem temu jer me zanima da li ima kakvih novosti na SD? Da li je napokon naručen inkubator i kada dolazi?

alec avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

bila sam jučer na SD. koliko sam uspjela poloviti postupci bi trebali krenuti u lipnju.
    ekipa će raditi cijelo ljeto tako da ćemo svi stići na red.

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

I ja sam dobila info da bi 01.06. trebao stići novi inkubator na SD :D , i da uskoro počinju postupci!! Više iformacija ću znati iza sljedeće srijede!

Suzzy avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj alec prvotno napisa
    Pa ovo je zbilja divna vijest! :D

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj alec prvotno napisa
    bila sam jučer na SD. koliko sam uspjela poloviti postupci bi trebali krenuti u lipnju.
    Kako je bilo kod Baumana? Što ste dogovorili?
    Ja sam naručena privatno kod njega 02.05. :D !! Joj ne mogu dočekati!

alec avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

poslao me na vađenje krvi - analiza leokocita periferne krvi (natural killer stanice). idem sutra vaditi krv na "Fran Mihaljević".

kako to misliš da si naručena privatno :? :? ? gdje?

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Poliklinika Pintarić, Stenjevečka 33 je u novoj narančastoj zgradi, 50m ispod skroz zapadne strane ulice ivane-brlić mažuranić (ref.kafic grand)...a zapravo se nalazi u ulici n.pavića više nego u stenjevečkoj
    (to je daleko od prečkog... )

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Pozdrav
    Ima kakvih informacija o tome kada stiže inkubator?
    Da li dr. tamo radi i dogovore o postupcima potpomognute kada vidim da se i tamo naručuje?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

bok, svima, evo ja u čet. idem na SD kod dr.B. prvi puta....frka panika....zanima me, da li trebam imati uputnicu i šta točno na istoj treba pisati; hvala na brzom odgovoru (mislim, ako je moguć)...pozdrav svima

Joss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Iskreno ja znam da sam imala uputnicu ali blage veze sta je na njoj pisalo.
    Dr B. je zakon :D mene je ohrabrio maksimalno.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Na uputnici bi trebala biti tvoja dijagnoza a pod rubriku traži se: pregled i dogovor ili pregled i obrada. Ovisi koji je razlog tvog dolaska na SD.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

cijeloj prici, moram pohvaliti firmu koja ce nam aparat uvesti, Kraus d.o.o. koji nam izlaze maximalno u susret, te su cak skratili rok isporuke sa standardnih 4-6 tjedana na 2-3 tjedna.
    dr Bauman je odsutan od 7.-20.05., no dok se on vrati taman ce i inkubator stici i nadamo se uspjesnom radu i puuuuno novih bebica

Svima pozdrav!
    Dr se vratio, inkubatora još nema.
    Gore je dio teksta odgovora egemame.Jel možda netko u kontaktu sa navedenom firmom s obzirom na navedeni datum isporuke.
    Hvala na odgovoru

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa RODA je u kontaktu, ne razumijem pitanje.

Stići će, bez brige budite-nigdje nije određen fiksni datum i mislim da nakon cijelog objašnjenja kako stvari teku, odnosno kako su tekle vidite i same da ništa ne može na ho-ruk i gotovo-na našu/vašu žalost.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

r.vukovi stvarno si brza, hvala na odgovoru!
    Jasno je da ste Vi cure kao RODA u kontaktu, ali svugdje postoje neki rokovi. Na našu žalost nije svejedno dođe li inkubator krajem 5 ili krajem 6 mjeseca, što je jasno. Lijekovi koji su podjeljeni još prošle godine su sa rokom trajanja 5 mjesec 2007, to sve govori.Neki neće niti stići s obzirom na cikluse i sve ostalo niti takve potrošiti.
    Znam da dajete sve od sebe da bude sve u redu kaj se tiće inkubatora i da neke stvari ne možemo kontrolirati. Da možemo ne bi bilo onakvih postova s komentarima na potpomognut.

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da znam da lijekovima ističe rok

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Bila sam jučer kod dr. Baumana i rekao mi je da će inkubator stići za 2-3 tjedna, ali da će ekipa :D raditi kroz cijelo ljeto.

Rečeno je da njega neće biti samo kroz zadnji tjedan u 6 mjesecu.

Eto nadam se da sam Vam pomogla.

alec avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

vhrgovi4 - hvala na informaciji. ja idem sutra kod dr. B.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj vhrgovi4 prvotno napisa
    njega neće biti samo kroz zadnji tjedan u 6 mjesecu.
    ...sto bi nekima od nas bas bilo vrijeme za punkciju... Ah, dobro kaže moja mama, bolje se roditi bez nosa, nego bez sreće! (A ja, hvala Bogu, nos(inu) imam! )

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Rvukovi, nemoj se molim te ljutiti ako pitamo kada će doći inkubator.

Znaš da je svakome njegov problem najveći i da si svi želimo organizirati postupke na najbolji mogući način.
    Budući da smo početkom svibnja dobile informaciju da će rok za isporuku biti skraćen i da se radi o 3 tjedna, sada kada su ta 3 tjedna prošla normalno je da nas interesira novi rok.Da li se radi samo o danima ili o tjednima?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Neti trebala bi se raspitati u Sv. Duhu, jer mi je doktor rekao da će raditi i njegova zamjena - jedan isto mladi doktor. Tako da može biti da će ti u to vrijeme raditi taj doktor.

Malo spetljano, ali ćeš valjda skontati šta je pjesnik htio reći.

alec avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj vhrgovi4 prvotno napisa
    Neti trebala bi se raspitati u Sv. Duhu, jer mi je doktor rekao da će raditi i njegova zamjena - jedan isto mladi doktor. Tako da može biti da će ti u to vrijeme raditi taj doktor.

Malo spetljano, ali ćeš valjda skontati šta je pjesnik htio reći.
    pretpostavljam da se radi o dr.Ujeviću. cure ispravite me ako sam u krivu.

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma ja se uopće ne ljutim-makar to tako izgleda, pa normalno je da se interesirate i zbog lijekova i zbog čekanja, i sama bih tako ispitivala da moram i žao mi je što morate čekati, a ja sam imala tu sreću da nisam morala toliko čekati-u onom starom inkubatoru je među posljednjima rastao moj mali sad već trokilaš u trbuhu.

ja vam jednostavno ne znam odgovor na to pitanje, a vidim da je dr. Bauman nekoj od vas rekao za 2-3 tjedna pa onda će valjda tako i biti.

Sretno!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Postupci će se raditi samo u 7 mjesecu, a u 8 ne.
    Da je ravnatelju i upravi bilo u interesu da se radi potpomoguta onda bi i sami kupili inkubator jer za njih to nije neki trošak, ali to je neka druga priča.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Molim egemamu da nam se javi sa svježim informacijama!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •