HSG ti navodno isto ima isti efekt - iduća 3 mjeseca nakon toga se trudit ostat trudan jer sve ti je to slična pašta - bilo propuhivanje bilo kontrast - sve pritiskom prolazi kroz jajovode pa može doći do toga da neko blago začepljenje makne pa da žena ostane prirodno trudna. Mislim da ti na VV-u neće tražit i HSG kad si tu insuflaciju već odradila, s obzirom da ništa od toga nije 100% precizno, nego da će računat da ti je test prohodnosti obavljen pa će te upisat za inseminaciju. Nisam ti ja neki advokat laparaskopije, samo volim da su činjenice jasne, a laparaskopija i ponavljanje histeroskopije se rade ako je pacijentičino višegodišnje IVF liječenje bezuspješno pa da se eventualno vidi ima li kakva grozomorna endometrioza ili nepravilnosti maternice itd. Ti si tek na početku svega i mislim da si dobro sve napravila, sad ti je dobro maknit se od Jurićke a propos liječenja neplodnosti jer, with all due respect, ona nema u tome iskustva i kreni kod onih koji imaju - CITO, VV itd. Vidim već da si na dobrome putu i sretno!