rikikiki prvotno napisa
Bok cure...
Evo mene s još pitanja...
Zanima me koju bi mi metodu preporučile za utvrđivanje prohodnosti jajovoda i koliko ste teško dobile uputnicu ?
Ja sam danas bila kod endokrinologa zbog osteopenije, a on mi je rekao da obzirom da sam dva prethodna mjeseca imala ovulaciju a mužev spermiogram je savršen (rekao ja da dugo nije vidio tako dobar), da bi mi preporučio da napravim prohodnost...
On mi nije ništa napisao na nalaz (predpostavljam da zato što to nije njegovo područje) nego mi je samo savjetovao...
To mi do sada nije palo na pamet i kad sam pričala mami što mi je dr. rekao ona se sjetila da joj je dr. Fatorini rekao da mi je napravio propuhivanje jajnika (s 12,5 godina kad sam operirala cistu na jajniku).
Šta mislite da li bi to moglo biti povezano? Ja nažalost nemam tu povijest bolesti, valjda su starci izgubili (ja sam bila premlada da vodim brigu o tome) a ne znam koliko dugo u Klaićevoj čuvaju podatke (to je bilo prije 20 godina).

Odgovori s citatom
Idem sad vidjeti moju malu novu susjedu staru 10 dana ..nadam se da ce uskoro dobiti drustvo..Curke javim vam se,drzite fige.
osjetis malo bol i pritisak ali nista neizdzivo cak ne bih rekla ni jako.A ja sam cijelo vrijeme zamisljala neku oštru groznu bol i mislila samo kako cu stisnuti zube da se ne derem.Ma ni blizu toga.Bilo je jako brzo gotovo.I nalaz zacudo dobar.Desno u potpunosti prphodno,lijevo nesto manje ali prohodno.Krvarenje poslije se ne moze tako nazvati,zapravo par rozih tockica.Odmarala jos 1 dan i drugi dan radila 12 sati.Antibiotici 10 dana.I eto vracamo se na prirodnjak.A ja bila uvjerena da me iza ovog ceka ivf pa i doktor je prilicno mislio da je problem u jajovodim.A eto nije, a niti je u cemu drugome.Sretna i zbunjena?!Za one koje ceka hsg savjet, samo naprijed i bez straha.