Drage moje ja imam problem vezan uz dojenje pa vas molim za savjet!

Moja beba je sada 2 mjeseca stara i do sada je dobijala moje mlijeko isključivo putem bočice. Ja bih izdajala po cijele dane, odn. svaka dva sata jednu dojku! Do toga je došlo jer je rođena sa dvije kg. pa je dugo bila u bolnici i navikla na bočicu, a i bojala sam se riskirati sa kilažom do prvih posjeta pedijatru, i imala je mala usta i manje snage nego sad a ja velike dojke. Sve to je bio razlog za papanje iz bočice. I dobro je napredovala. Ovaj Petak baš idemo na drugi pregled kod pedijatra pa ćemo znati trenutnu težinu i drugo.
No prošli tjedan sam probala hraniti je na dojku i uvidjela sam da je sad dovoljno velika i jaka i da odlično prima cicu i vuče mlijeko i papa, no tu dolazimo do problema koji me muče...pa

1.kod nekih podoja (recimo noću) popapa i zaspi a kod nekih podoja tijekom dana papa i plače, pa šećemo da podrigne i da se smiri i prestane plakati, pa opet papa pa plače (sve to tijekom jednog podoja), to me izludi jer ne znam u čemu je problem
a) dali je moguće tada je cica prazna (kad provjerim čini mi se da mlijeka ima)
b) dali da joj tada ponudim drugu dojku ili da inzistiram da svaki podoj završi isključivo na jednoj dojci?
b) ako nije prazna dali joj možda previše mlijeka curi (ako joj previše mlijeka curi i ne stigne popapati kako joj tu pomoći? (ponekad mi se čini da je to razlog plaču, ali zbunjuje me to kako noću fino popapa i zaspi, da je to razlog i tada bi plakala zar ne?

2.Obavezno nakon svakog podoja ja još izdojim mlijeko koje ostane, sve u strahu od upale
a) trebam li to činiti (danas je igrom slučaja bila i patronažna koja je rekla da moram isprazniti dojku svaki put)
b) nakon podoja još joj dam svoje mlijeko i iz bočice, a sve u strahu da možda nije dovoljno pojela, jer je do sad znala pojesti i 100ml a bez boce nemam kontolu, dakle trebam li to činiti?

A ja sam već stvarno umorna od svih tih silnih izdajanja iako sad kako beba cica ima puno manje za izdojiti pa više ne traje jednako dugo.

I počela mi je jadna imati zatvor stolice po tjedan dana, pa se sedmi-osmi dan ukaka do vrata. Dali je dulji zastoj sa kakanjem normalan?

Nadam se da nisam udavila previše ali puno bi mi značila pomoć!
Hvala unaprijed