Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: moje loše iskustvo

ana-blizanci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno moje loše iskustvo

evo da vam se i ja izjadam....
    bilo je to 18.10.2002. oko 21h. sjedila sam i gledala tv kad sam najednom shvatila da mi je pukao vodenjak. e tada je panika počela...tresla sam se i jezik mi se počeo zapličati.MM me odvezao u bolnicu i tamo me dočekala grozna doktorica K. Čim je shvatila da sam trudnoću vodila kod doktora Ž(najbolji na cilom svitu) ona mi je samo rekla:mala aj u krevet, ništa prije jutra. i tako ja odem u krevet i oko 23h mene uhvate trudovi..malo pomalo postali su neizdrživi. cijelu noć sam šetala po odjelu, molila tu doktoricu da mi da nešto jer me bolovi ubijaju, no ona me nije ni pogledala. da nezaboravim u 04:30 sam bila na klistiranju....zamislite to:ja umirem od boli a ona meni- muči mala. mislin grozota.ujutro napokon je došao moj doktor(koji je cijelu noć zvao da vidi kako sam jer ga glupača doktorica K. nije tila pustiti na odjel)čim je došao poludio je jer mi doktorica nije dala zaštitnu inekciju protiv infekcija(jer mi je prvo puknuo vodenjak)nego mi je on dao kad je došao-odnosno 12 sati nakon puknuća vodenjaka. nakon toga legao me na stol i dao mi nešto za smirenje jer sam bila izbezumljena i dao mi za otvaranje jer se nisam cijelu noć otvorila više od 4 prsta. čak mi je i mama ušla na odjel(ona je radila u bolnici pa su je pustili) i kad me vidila u onakvom stanju poživčanila je.tada se ispred nje stvori dok K. i cijela ponosna joj kaže :čestitam kći vam je rodila, a moja mama cila u šoku gleda mene i govori:vi niste normalni , pa eno moje kćeri na stolu jer je niste cijelu noć šljivili ni 2 posto. ova je samo umukla i otišla... i tako sam ja u 11:55 , 19.10. rodila moju srečicu Luku. :D i samo mogu zahvalit svom doktoru što mi je ipak na kraju sve bilo lakše.

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Žao mi je zbog lošeg iskustva!
    A ta "doktorica"..... Neznam što bih rekla! Nažalost, ima više takvih!
    Al glavno da ti sad imaš svoju bebicu! Čestitke!

Candy avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ajoj, znam što znači potrefiti neljudskog doktora. Žao mi je, ali mi je drago da je na kraju sve dobro završilo. Drugi put nek ti sve bude savršeno!

ana-blizanci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

cure zahvaljujem ..... evo u išćekivanju sam...termin mi je u 7. mj(dva dečka).al me malo strah jer sam pročitala svakakva grozna iskustva i traume, a da ne govorim o bolestima....grozno ....jedino me sada briga da bebe budu žive i zdrave....

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ana-blizanci - ne brini, ovaj put će biti sve ok i više od tog!

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj ana-blizanci prvotno napisa
    cure zahvaljujem ..... evo u išćekivanju sam...termin mi je u 7. mj(dva dečka).al me malo strah jer sam pročitala svakakva grozna iskustva i traume, a da ne govorim o bolestima....grozno ....jedino me sada briga da bebe budu žive i zdrave....
    Ponekad je bolje ne slušati tuđa iskustva.
    Drži se i uživaj u djetetu i trudnoći.

ana-blizanci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

fegusti slažem se s tobom.....

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj ana-blizanci prvotno napisa
    iz iskustva,draga, NE ČITAJ !!!! I vejiki bubac za moje šibenčan(k)e

Gemini avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ana-blizanci ne daj se zaplašiti!!!

Pogotovo jer ti je drugi porod dosta si toga već doživjela!
    Ja sam kao i ti imala jedno dijete i rodila blizance prije 7 mjeseci, oboje su rođeni vaginalno. Porod je trajao relativno kratko u boxu od 16-21:30, ali sve se svelo na čekanje trudova, pravi bolovi cca 1h.
    vaj put sam bila puno spremnija i znala sam sve bi se trebalo događati... i bilo je ok. Prvi put sam bila bez muža, a ovaj put je on bio tu i to je neusporedivo veća sigurnost i odlučnost, ne bih nikad više bez njega!

Drži se!

ana-blizanci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

e cure fala vam.......

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ana- blizanci cestitam na malom Luki

mrzim doktoricu K.

ana-blizanci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

A KOLIKO JE TEK JA MRZIIIIIN.ARGHHH .....

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

malom Luki, i svu sreću ti želim za ovaj porod

ana-blizanci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

hvala imenjakinjo.....i tvom malom

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Nije dobro mrziti nikoga, a mesari "doktori" - ima ih i bit će ih, imamo slično iskustvo (potraži priču o Kupusiću) tako da te posve razumjem. Koji je to strah, ta izbezmljenost kada te u onakvim bolovima i mukama nitko ne doživljava... nehumano.
    Držim fige za blizančiće,sve će super biti :D

ivana b avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ana,
    ja sam inače iz Šibenika ali sam se udala i sad živim u Zg. Znam na kojeg doktora Ž. misliš, dosta mojih poznanica ide privatno u njegovu ordinaciju i mislim da je vodio sve 3 trudnoće moje mame; odličan je. A baš me zanima koja to K... Lapača jedna šibenska!
    Čula sam svakakvih priča iz naše drage bolnice tako da mi je drago što ću roditi u Petrovoj u Zg (ako bude sve ok s trudnoćom,daj Bože)..

ana-blizanci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

e ivana odgovorit ću ti na pp.

ana-blizanci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

e ivana odgovorit ću ti na pp.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu