-
E da, ja te potpuno razumijem, ja ti neću niti reći sa koliko sam godina prvi puta otišla ginekologu, definitivno puuuuuuno kasnije nego bilo koja od vas - garantirano (pazi vrla intelektualka, a ponašala sam se ko da živim na vrh Velebita)! I to sve od srama, užasa i ne znam čega. A onda sam odlučila otići jer ti zdrav razum kaže da moraš napraviti prvi papa test i osnovni pregled ako misliš voditi brigu o svom zdravlju. Da ti ne kažem da je doktorica pala u nesvjest kad sam joj rekla da sam prvi puta na pregledu. Uglavnom bilo je sve ok. Onda sam počela redovno odlaziti i umirala od muke. Kad sam odlučila imati bebu počeli su problemi zbog kojih sam svakih 20tak dana bila kod ginekologa i tu je vjerojatno nestalo kočnica, valjda zbog problema koje sam morala rješavati pa nisam stigla misliti na sram ili nešto slično.
Danas me baš briga, uopće ne razmišljam o tome, mogu se mrtva hladna prošetati gologuza pred docom. Jer ako je njima to normalno onda se i ja ponašam kao da je i meni normalno da oni svaki dan vide moje golo dupe i ostalo
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma