- 

Inga draga, boji se većina ili barem ne voli ići, svaki put kad dodjem neka žena u čekaonici priča o tableti ili tabletama za smirenje koje je popila, i to nema veze s godinama! Moje je prvo ginekološko iskustvo bilo traumatično, bolno i jako sam krvarila(od pregleda), otuda i svi moji problemi, ja jednostavno nesvjesno zgrčim mišiće rodnice i svaki je djelić pregleda užasno bolan zbog tog grča, problem mi je i vag. UZV, i to mi je bolno, kaže dok. da se moja rodnica u tom trenutku pretvori u malu rupicu, toliko je grč snažan! Sljedeći je problem što imam jako usku zdjelicu pa možda neću moći ni na prirodni porod, šmrc! Tako da stvarno nije lako, jedino je dobro što mi je dok. stvarno divna, puna razumijevanja pa to nekako prođe! To su moji problemi, netko ima nešto drugo, netko se boji loših nalaza, ni to nije ništa lakše za podnijeti! Mislim da su stvarno u manjini one sretnice koje kod ginića idu bez ikakvih primisli, nelagode i strahova!
 Meni je već malo pomoglo što sam o tome razgovarala i s doktoricom i s drugim ženama, bilo mi je već lakše kad sam čula da nisam neki teški izuzetak, sad sam trudna i strah pokušavam ukloniti misleći na bebicu koju ću ugledati, malo pomaže! Razgovaraj s nekim i svakako odi na pregled što prije, sretno! Kiss!

Pravila pisanja postova
				Pravila pisanja postova

- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-  
Pravila foruma