-
bok svima
ako netko želi probat lazanje kako ja radim, evo recept:
skuham posebno bešamel i posebno šug kao za paštašutu (dinstana kapula na maslinovom ulju, rajčice, peršin, sol, papar, malo šećera).
slažem red lazanja, kutalj ili malo više umaka od rajčice koji sam skuhala, par žličica bešamela, par žličica gotovog umaka Pesto genoveze (zeleni umak na bazi bosiljka, maslinova ulja i sira, malo jačeg okusa pa pripaziti s količinom), pospem poprilično sa 2 vrste sira (obično gouda i parmezan), pospem bademima (prvo skuhanim pa bez kore isjeckanim) i ponovno slažem redom. po vrhu pospem malo sira da se zapeče.
jako su fine i ukusne i sutra ću ih spremati, njammmi..
pozdrav, nadam se da ste sve razumjeli
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma