Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: PRESTANAK DOJENJA ZBOG NESRAZMJERA HORMONA

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno PRESTANAK DOJENJA ZBOG NESRAZMJERA HORMONA

ČULA SAM DA SE PREPORUČA PRESTANAK DOJENJA NAKON GODINE DANA ZBOG MOGUĆEG NASTANKA CISTA KOD MAJKE. MATERNICA NE PROIZVODI VIŠE NEKE HORMONE A PRODUŽENIM DOJENJEM SE IZLUČUJU NEKI ITD. NIJE DA BARATAM BAŠ NEKIM INFORMACIJAMA ALI TO JE SVE ŠTO ZNAM. INAČE BEBA MI IMA 13 MJ. I JOŠ JE DOJIM. A PRVO DIJETE SAM DOJILA DO NEKIH 18 MJ. KAD SMO SPONTANO PRESTALI.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Kaj da ti kažem, nisam savjetnica, ali zdrav razum mi govori da su to gluparije....po tome bi većina žena ne"civiliziranog" svijeta imala nesrazmjer hormona, a da ne govorim uopće o našim precima...
    samo ti nastavi s dojenjem

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ovdje imaš hrpu odličnih tekstova

http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...=238&Show=2129

uživajte u dojenju!

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

dobrobit dojenja proteze se kroz cijeli period dojenja i za bebu, ali i za majku
    opusti se i uzivaj. WHO i UNICEF preporucaju dojenje do 2. godine odnosno i duze dokle god majka i beba zele. stoga, ako zelite, dojite

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno Re: PRESTANAK DOJENJA ZBOG NESRAZMJERA HORMONA

Citiraj buka prvotno napisa
    ČULA SAM DA SE PREPORUČA PRESTANAK DOJENJA NAKON GODINE DANA ZBOG MOGUĆEG NASTANKA CISTA KOD MAJKE. MATERNICA NE PROIZVODI VIŠE NEKE HORMONE A PRODUŽENIM DOJENJEM SE IZLUČUJU NEKI ITD.

samo još jedan u nizu mitova o dojenju.

velika slova označavaju vikanje

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

o da, evo još jedne nebuloze ... gle, ja sam dobro pogledala obje sise i nigdje mi ne piše rok trajanja

u mladosti naših prabaka bilo je normalno dojiti što duže (bila im je to svojevrsna kontracepcija), pa je baka i njena ekipa dojena do 3-5 g, i to se smatralo normalnim

ako se ne treba dojiti poslije 365. dana, onda djeca ne trebaju niti piti mlijeko (kravlje ili kozje ...itd), jer im ne treba, zar ne?
    no svi dobro znamo da je kalcij neophodan za rast i razvoj i da ga za malog sisavca najviše ima u mlijeku ženke sisavca (tj. majke) ...

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

samo ti nastavi dojiti svog bebača , daješ mu najbolje moguće mlijeko

ja još dojim, ima 19mj

ornela_m avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Re: PRESTANAK DOJENJA ZBOG NESRAZMJERA HORMONA

Citiraj buka prvotno napisa
    ČULA SAM DA SE PREPORUČA PRESTANAK DOJENJA NAKON GODINE DANA ZBOG MOGUĆEG NASTANKA CISTA KOD MAJKE. MATERNICA NE PROIZVODI VIŠE NEKE HORMONE A PRODUŽENIM DOJENJEM SE IZLUČUJU NEKI ITD. NIJE DA BARATAM BAŠ NEKIM INFORMACIJAMA ALI TO JE SVE ŠTO ZNAM. INAČE BEBA MI IMA 13 MJ. I JOŠ JE DOJIM. A PRVO DIJETE SAM DOJILA DO NEKIH 18 MJ. KAD SMO SPONTANO PRESTALI.
    Pogledaj jos i ovaj link. Tek toliko da budes spremna kad opet cujes neku bedastocu na racun dojenja 8)

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

super ste svi skupa i hvala vam na odgovorima i linkovima.
    dojiti namjeravam nastaviti do kada moja ptičica bude željela, koristim neplaćeni porodiljni do treće godine pa nije frka s mojim vremenom i izbivanjem, kao što je bilo prvi put. pozdrav svima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •