Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Mlađi braco

Datum pristupanja
    May 2004

Početno Mlađi braco

" Braco tako sam sretna šta te imam, znaš, dok te nije bilo bila sam jako tužna, jako si mi falio dok se nisi rodio"
    Te riječi je izgovorila moja curka svom braci dok su bili sami i nije znala da netko prisluškuje ( ).
    Mislim da u životu nisam nešto ljepše čula. Grlo mi se steglo, suze krenule. Ne vjerujem da mu je to rekla. Divno moje malo dijete.
    Dali nekome treba veći poticaj da rodi bracu ili seku svom djetetu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: Mlađi braco

Citiraj Veki prvotno napisa
    " Braco tako sam sretna šta te imam, znaš, dok te nije bilo bila sam jako tužna, jako si mi falio dok se nisi rodio"
    Preslatko

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Predivno i preslatko.
    Slične riječi i Megi često govori svojoj sekici i kad to čujem, znam da je odluka da imamo drugo dijete bila najbolje i naljepše što smo joj mogli priuštiti.
    Uživaj u svojim slatkišima.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ma divno. Tako je i s mojima. Evo danas ujutro na laptopu nijhova slika a kaže S. "gle moju seku, smjehuljicu malu"
    Ili najbolje mi je " ja svoju seku puno volim, ali nekad ju samo malo počupam, samo kad ona mene ugrize"
    Ma ono, koja iskrenost........stvarno se puno vole.

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

predivno
    obožavam te izljeve ljubavi i nježnosti i kod svojih
    divno je čuti ih
    mislim da dosta ovisi i o tome kako se mi njima obraćamo; lucija zna kupiti naše fore
    "pa di si ti mali, cijeli dan te nisam vidjela..."
    "baš je fora, vidi ga je sad napravio"
    "vidi, vidi, došao je od tud do tud, napravio je x koraka (to kada je prohodavao)"
    raduje se sa nama svakom njegovom postignuću
    mi skupa sa njim plješčemo njoj kada ona nešto napravi, ljubimo se i grlimo

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Da, buby, sad si me podsjetila, i Megi prati svaki Lindin napredak i obavezno komentira "Mama, nemoj to zaboraviti napisati u radosnicu!" ili "Brzo, pogledaj, prvi put (npr.)pije sama iz čaše! Požuriii!!"
    Ili kad joj se obraća kao "odrasla"- "ma, ko je sekin mišić... ko to mene gleda... mrvičica sekina..."

A ako mm ili ja viknemo na Lindušku, Megi odmah staje u obranu i objašnjava nam da je ona još mala i da moramo imati razumijevanja za nju.
    Ma, do sutra bih mogla nabrajati.
    Cure s jednim bebačem, kaj još čekate? Na posel!

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj Linda prvotno napisa
    znam da je odluka da imamo drugo dijete bila najbolje i naljepše što smo joj mogli priuštiti.
    Linda, slažem se u potpunosti. Koji put si mislim kako sam prvo dijete rodila isključivo za sebe ( i MM, naravno ),a drugo radi prvog djeteta. Oduvijek sam htjela dvoje djece i kad sad vidim to dvoje mojih malih bebača zajedno, kako se maze, kao se ozare kad se ugledaju...ma,joj mogla bi satima pisati o njima.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

znam da je odluka da imamo drugo dijete bila najbolje i naljepše što smo joj mogli priuštiti.
    Linda, slažem se u potpunosti. Koji put si mislim kako sam prvo dijete rodila isključivo za sebe ( i MM, naravno ),a drugo radi prvog djeteta. Oduvijek sam htjela dvoje djece i kad sad vidim to dvoje mojih malih bebača zajedno, kako se maze, kao se ozare kad se ugledaju...ma,joj mogla bi satima pisati o njima.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

predivno! i u nas je tako... nadam se da se nese promjeniti kako on bude rastao? ona sada ima 4,5 god a on 3 miseca

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •