-
Eto mene s novim pitanjima
:
Mi se spremamo u Graz ovaj mjesec u prvi baby shopping, pa je MM predložio :D da navratimo kod Monike upoznati nju i Kuću (posebno mi je drago što je to bila njegova ideja, ja se od shopping groznice i razmišljanja "što sve" nisam ni sjetila
!
Biti će nam to prvi susret, i jako se veselim
!
Znam da ste govorile kako Monika zapravo slabo govori engleski (a ja se nadam da je kroz toliko hrvatica koje su rodile kod nje naučila ne samo engleski već pomalo i hrvatski
). Šalim se, no moje pravo pitanje je:
1. kako se sporazumjeti na ovakvom prvom meetingu s Monikom kad MM i ja nažalost ne znamo njemački? Da li je dovoljno što znamo engleski pa ćemo nekako rukama i nogama, ili bi bilo pametnije da povedemo nekoga poznatog (moj tata, prijateljica...) koji zna njemački , pa da tako riješimo konverzaciju? (pretpostavljam da će puno pitanja, objašnjavanja i toga svega...)
2. naravno da bi joj se prethodno voljeli najaviti da dolazimo, odn. dogovoriti za pogodan termin, a ne samo banuti na vrata. Kako ju je najbolje kontaktirati: putem e-maila ili telefonski? I naravno na pp mi može neka dobra dušica poslati konaktne info (telefon/mobitel, adresu, e-mail...)
Mislim da ništa nisam zaboravila. Hvala
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma