iva-luca izgleda da mora,moj doc je meni rekao kako imam dvorogu matericu ali on nezna dali operirati jer nesmeta začeču ali dovodi ponekad do spontanog... :?

Pa ja nemogu shvati čovjek koji zna koliko se borim da zatrudnim da ostavi mogućnost zbog te materice(polu pregrada-pregrada što li je već) imam spontani...

neznam gleda li on ponekad na mene kao pokusnog kunića ili ljudsko biće ,mada ruku na srce on mi je 5 ginekolog kod kojeg idem i tek je on otkrio da mi je materica dvoroga...Mislim da ću otići kod svoje doc.opće prakse i otvoriti bolovanje na F41 i onda od vrata do vrata,srećom kod nas i dr.opće prakse daje nalaze i za hormonske pretrage i za bilo što nemoram to tražiti od ginekologa a kako nemamo participaciju(zbog nekih markica HZZO u županiji)onda mogu nalaze vaditi do mile volje pa ću ja s rezultatima na forum jer imam dojam da su ovdje neke cure puno prije doktora diplomirale ove naše probleme ito sa dvi strane one liječničke ali i sa strane psihe jer znaju što prolazim(o)

F41-kod nas je šifra za bolesti psihe a mene ginekolozi ponekad stvarno izluđuju (šala za šifru-dobila bih otkaz na poslu)