-
Laky, ma ja bih sve istražila i vidjela jel' se to može riješit ili ne. Iako, nitko ti ništa ne garantira, i meni moji MPO-ovci uvijek govore - vidio ja septum prvi put na porodu, ili npr. žena rodila s grozomornom endometriozom, polipima itd. Samo - zašto riskirati, ako si takve sreće da su ti već nešto ustanovili? Najgore je onima što se centrifugiraju u postupcima godinama, a oboje su kao u redu, i muž i žena, ne bi vjerovala koja je to muka i kako se onda tek čovjek osjeća. Pa ti još lupnu - opustite se i slične bapske i udaraju na psihologiju, jer šta će ti drugo reć', rijetki su oni poštenjaci koji ti iskreno kažu - možemo zavrtit par postupaka pa vidjet hoće li upalit - jer na to se svodi. Poanta priče - ništa ti u medicini nije jedan plus jedan jednako dva, i nije ti jednoznačno da išta smeta, neke spoznaje postoje, pa se opet mijenjaju itd,. u međuvremenu su skužili neke tehnike koje za određeni broj pacijenata pale i to ti je to. Moja je logika dosad uvijek bila - micati ono što potencijalno može smetat, ali evo još nije urodilo plodom. Uradi kako misliš da je najbolje, ali nemoj očekivat jednoznačne odgovore, osim ako baš nemaš jednostavnu stvar tipa ful zaštopane jajovode ili tako nešto.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma