-
-
Pročitala sam to u novinama. Nažalost mislim da tu nema puno pomoći.
Bila bi zadovoljna kad bi bar vrtići imali pješčanike koji se mogu pokriti, za javne parkiće mi je to nekak nedokučivi ideal.
Na cucke još možeš nekak i pazit (mislim na gazde), ali mačke sve zap... i zas... po noći. Ne možeš stražarit kraj tih pješčanika.
-
Neznam kaj bi rekla. Mislim da ni poklopci na pješćanicima neće puno pomoći jer ako pas i dođe do pješćanika i nemože ući u njega, obavit će svoje oko njega i opet smo na istom.
Jedino rješenje su oni pješćanici manjih dimenzija koji se mogu prenjeti u zatvoreno na kraju radnog vremena, mada neznam dal bi tete mogle tegliti pješćanike :/ .
A da budem iskrena ja bi rađe da ih i nema, ako u njih misle stavljati onaj sitni pjesak koji leti na sve strane kad se djeca igraju. Tako da ni ne moraju rukama unjeti jajašća glista u usta, kad ih tako lako mogu i udahnuti iz zraka.
Da se mene pita, ja bi uredila vrtićka igrališta po principu kineskog zida sa 24 satnim video nadzorom. Naravno kod nas u Hrvatskoj i dalje stoji klasika da se u sve ulaže osim u ono što je najbitnije, a to su djeca.
Uzalud će potrošiti pettisućakuna po pješćaniku, a problem će i dalje ostati isti.
A ljude koji mirne duše šeću pse, a za sraonik im služe djećji vrtići i igrališta ( :shock: probajte prošetati oko zgrade Suvaga ponekad), protiv njih nema pomoći, jer ako nekultura stanuje u srcu osobe neće pomoći ni poklopac, ni zid, ni kamera.Žalosno.
Uostalom pronašli su i jajašca glista ljudskog porjekla.
-
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma