crvenkapica 77

Njačešće rasprave o toxo krenu od NE-ljubitelja mačaka.. i te osobe ignoriraju druge izvore zaraze..
Mislim da tox od svojih mačaka ne možeš dobiti ako do sad nisi i ako si testirana u trudnoći, ali ipak vanjske mačke ne bi baš trebale puno milovati ..Znaš da mace ne smiješ hraniti sirovim mesom ??!!
Ne znam što bi rekla, naravno da bi nama trudnicama s mačkama bilo lakše da smo bez njih, barem prvih mj. nakon dolaska bebe doma,medjutim jedva čekam razdoblje kad bebač bude veći i veselim se što će odrastati s životinjama, razvijati pozitivan stav prema njima i ljubav i osjećaj odovornosti za drugo živo biće.
Obožavam svoje mačke, živjela sam sama i strašno su me uveseljavale, znala sam da nisam sama u kući, da mi se netko stiska uz noge i veselo dočekuje pred vratim. Kad sam plakala, njušile su mi suze i zabrinuto me gledale..
Nadam se dobrom suživotu uz pojačani stupanj higijene i dosta odricanja u početku, nadam se da će i moj bebolino kao i bebači mojh frendica odrasli uz peseke i mace biti zdravo dijete, bez alegija i sa što manje posjeta pedijatrima,