-
POzdrav, samo mo zanima da li je moguce oziviti ovu temu. Inace, sada u 12 tt, toxo pozitivna potvrdjena isti dan kada i pozitivan test na trudnocu (pretraga radjena radi zlijedze na vratu). Na spirimicinu od 7 tt - takodjer iz Italije - zaliha od 10 kutija, sada su mi ga u mendjuvremenu narucili i na hitnom infektoloskom te sam ga dobila i od njih - njihov se zove Rovamycin, ali isto je samo trebam piti 2 tablete umjesto jedne.
Do sada vec 4 UZV, ginekolog me zeli vidjeti svaki tjedan, - svi uredni, propisana amnio u 15-16 tjednu, znaci za 3 - 4 tjedna.
Zanimaju me iskustva (ako ih ima) sa akutnom zarazom netom prije trudnoce? Naime ja sam pila svjeze kozje mlijeko 9.10. a trudnoca se racuna od 12.11. kada je bila zadnja menstruacija. O strahu bolje da ni ne pricam...
Internet je veeeeliki neprijatelj. Ljudi poput Optimisticne su divni primjeri i dodju kao melem trenutno...
na prvom nalazu napravljenom u 4 tt za koju tada nismo ni znali - IGG (196) i IGM(5.36) vrijednosti pozitivne, na nalazima nakon 4 tjedna IGG u porastu (<1200), IGM u padu(4.83), aviditet jako nizak (0.009) - sve samo potvrda infekcije.
Dr opce prakse kaze da je dobro sto sam vjerojatno u trenutku oplodnje imala vec svoja IGG antitijela, ali nitko ne moze nista reci da me smiri jer nije bilo niti jednog slucaja i u nje, ni u mog ginekologa, niti u infektologa...
Ginekologinja u Splitu kaze da je po njenom misljenju to bili/ne biti situacija kad je na pocetku samom trudnoce (ako je plod zarazen - otici ce i sam jer je to pre malo, ako nije - sve ce biti ok, u prilog tome i ovi cesti UZV - vajda samo gledali da li je beba tu tih prvih 12 tj.
Anyone?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma