-
kako čistite žaluzine?
uselili smo u stan (podstanari) gde su nas dočekale žaluzine aluminijske i plastične pune prašine? kako ih najbrže i najefikasnije očistiti. nemam iskustva s njima. :/
-
...možda s onim ( žutim) kerherom...(neznam kako se točno piše...)...-čistač na paru.Mi to kupili za prati aute i okolo kuće i npr. mramorne stepenice dođu kao nove..ili beton-sav pobijeli,svo blato baš vidiš kako odlazi ća...-nismo još probali i grilje s tim prati ali budemo...
-
-
Ja imam plastične, koje skinem i u kadi punoj tople vode i deterđenta za robu pažljivo operem. Stavim sušiti i to je to.
-
Prvo - je li pričaš o vanjskim ili unutarnjim žaluzinama??
Unutarnje skineš i opereš u kadi, vanjske mini vaschem ili krpom pa svaku letvicu.....
-
mislim na unutarnje. i meni je najlogičnije skinuti ih i ukadu, al kako nisam prije imala žaluzine malo me bila frka da se one aluminijske ne iskrive jer su velike, od balkonskih vrata. mislim da ću tako i napraviti, hvala svima
-
unutarnje, i plastične i aluminijske skinem s držača i umačem u kadi sat-dva, još malo isperem spužvicom jer se prašina ne skine sama od sebe, otuširam i ostavim nad kadom da se osuše.
aluminijske se znaju malo svinuti, pa s njima treba malo više paziti. Plastične pak ako ne paziš na mjestu gdje se saviju znaju puknuti, ali po meni nema drugog načina da ih se očisti. Na suho možeš malo skinuti prašinu, ali to nije to.
-
ok, a kaj s vanjskim roletama, a stan na 3. katu - već su sad prljave a zgrada je nova!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma