linolada,
Znam kako se osjecas, no nemoj se plasiti! Da li je ovo prvo kasnjenje M bila beokemijska vise ne mozes sa sigurnoscu znati, ti simptomi su moguci i kod hormonalnog disbalansa, a 2 rana pobacaja nasi doktori bas i ne gledaju kao habitualne pobacaje i pretrage daju tek nakon 3 potvrdjena pobacaja. No ako primjecujes da te situacija previse opterecuje nije lose napraviti neke pretrage, cisto da se smiris. Knjige koje imam kazu da su biokemijske trudnoce i vrlo rani pobacaji (do 7 tjedna, prije nego sto se pojave otkucaji srca) najcesce uzrokovani slucajnim kromosomskim greskama ili hormonalnim problemima.
Za kromosomske greske doktori kazu da su nesretni slucajevi, no kod malog dijela populacije (5%) je jedan od roditelja nositelj anomalije i to se moze provjeriti kariotipizacijom partnera (pretraga se radi iz krvi), u slucaju da se ulovi genetska anomalija dobije se vjerojatnost uspjesnosti slijedecih pokusaja i opet je odgovor pokusavajte dalje dok ne uspijete.
Sto se tice hormonalnih problema najcesce se spominje manjak progesterona, visak prolaktina, problemi s policisticnim jajnicima, problemi sa secerom.... tako da je dobro provjeriti progesteron 21 dan ciklusa (odnosno 7 dana nakon ovulacije ako ti ovulacije bas i nisu oko 14 dana),prolaktin posebno ako ako imas jako duge cikluse, mogu se provjeriti i hormoni stitnjace (iako za njih kazu da cesce uzrokuju probleme sa samim zacecem sto kod tebe izgleda nije slucaj).
Sretno!

, ne znam što bih još stavila...
i što prije ponovo na djete