slap,

Neke statistike do kojih sam dosla kazu da se nasljedni genetski faktori kod jednog od partnera javljaju u ne vise od 5% parova. Kod populacije s habitualnim pobacajima ta statistika raste na 10%. Ako postoji neki problem tada geneticari daju vjerojatnost uspjeha i jedino translokacije mogu uzrokovati vece probleme (tipa pedeset posto sanse za OK), na kraju vecina tih parova, uz vecu muku, dodje do svojih beba.

Ne boj se pretraga, one mogu pronaci neke stvari koje danasnja medicina zna drzati pod kontrolom. I ja sam nekako nevoljko isla odraditi svoju genetsku sliku, jer ako tu i nesto ne stima covjek samo dobije statisticki izracun kolike su sanse da na drugi puta nesto krene po zlu. No sad kad ju imam i znam da je OK mi je malo lakse.

ana.m,
hvala na dobrim zeljama!
moze biti da je bila biokemijska, no mozda i nije, sjecam se jednog svog slicnog iskustva kad nije bilo sanse da sam trudna no bila sam pod velikim stresom i taj put su se ljustili veci komadi (da li je uzrok neki hormonalni disbalans ili nesto drugo, ne znam)