Citiraj Laura Radic prvotno napisa
Draga prada,
ja sam 2003 god imala veeliku cistu na desnom jajniku(6x7cm) i uklonili su je laparskopskim putem, a i 2/3jajnika, nakon 2 spontana, sa trecom trudnocom u 5-oj nedelji sam imala krvarenje (ne puno, samo fleka na gacicama, ali za mene je bio ogroman sok i panika)tad mi je doktor predlozio progesteron inekcije, preventive radi i objasnio mi je da u predgodne 2 trudnoce nije bilo dovoljno progesterona (hormon koji se zove cuvar trudnoce), jer jajnik nije mogao dovoljno da proizvede progesterona pa sam ga morala unositi putem inekcije, i kao sto sam rekla sad imam Mateu koja spava u svom kreveticu.

Ja se izvinjavam ako sam pisala malo konfuzno, razlog, nedostatak sna, puno pusa
Pozdrav Laura,
baš mi je drago zbog tvog sretnog završetka cijele te briče.
Naime i ja sam u ovoj drugoj trudnoći bila na utrogestanima 3x1 dnevno,ali nažalost nije pomoglo.I ja sam prije par godina operirala cistu na jajniku ali nisam na operaciji završila zbog ciste već zbog upale slijepog crijeva i tada mi je kirurg koji ga je operirao usput odstranio cistu (nije bio ginekolog).Trenutno nemam problema sa cistama.
Pusa tebi i jedna velika Matei