-
Draga Ivana83, zao mi je sto si dozivjela spontani.
Kao sto i sama vidis i znas, nisi jedina, ima nas puno...ali isto tako ima puno i onih koje uspiju ostati trudne vrlo brzo nakon pobacaja i imaju predivne trudnoce. To ti od sveg srca zelim.
Kako ti je spontani bio tek prije mjesec i pol, vjerujem da ti je sluznica rodnice, usce maternice, a i sama maternica jos uvijek dosta osjetljiva i smatram da je definitivno moguce da imas lagano krvarenje nakon sto ti je doktor uzeo briseve. Ne znam u kojem tjednu si izgubila bebu i da li si morala na kiretazu, sto definitivno moze produziti trajanje oporavka. Jos i sama kazes da ti nije bilo ugodno, vjerojatno je i malo boljelo, dakle moguce je da je to od toga. Sve ti se polako vraca u normalu nakon pobacaja, a kako si vjerojatno i sama primjetila, oporavak je ne samo psihicki, vec i fizicki. Ja sam se fizicki oporavljala dosta dugo, ludovali su mi hormoni, krvarila sam jedno 10 dana, nakon toga dugo spotting itd. Zelim ti da krvarenje sto prije prestane i da i ti uskoro budes jedna sretna trudnica koja ce zraciti ljepotom i zdravljem. Lijepi pozdrav.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma