Bit ću kratka.
Bolesna sam (4. put u posljednja 2 mjeseca). Iscrpljena. Umorna. Nitko mi ne pomaže... konstantno sam sama i moram sve sama i previše mi je svega....
Jednostavno više ne mogu.Pucam totalno, na putu sam da počnem terorizirati (vikom) svoje starije dijete jer jednostavno nemam snage za ništa, a ja sam tip osobe koja kad je umorna i bolesna nije jadna nego je tiranin. Viknem na nju i onda je nakon toga mahnito grlim i ispričavam joj se i osjećam se katastrofalno...
![]()
Upozorila sam muža, već mu to govorim 2 tjedna (a svakim danom je sve gore s iznimkama)... zamolila sam mamu da mi dođe pomoći, ali izgleda da dok mogu suvislo govoriti nitko nema dojam da mi treba pomoć. Uvijek su prioriteti posao ili nešto drugo... nikad ja. Naravno da je MM super muž, ali kad su tu važni poslovni partneri tko j... nekakvu nesmrtonosnu bolest njegove ženice.
Što da radim? Kako da se oporavim uopće više? I da li sve ovo što ću sad izgubiti može ikad više biti povraćeno? I moji živci i sav moj trud oko djece koji će sad tiranin u meni upropastiti?

Pucam totalno, na putu sam da počnem terorizirati (vikom) svoje starije dijete jer jednostavno nemam snage za ništa, a ja sam tip osobe koja kad je umorna i bolesna nije jadna nego je tiranin. Viknem na nju i onda je nakon toga mahnito grlim i ispričavam joj se i osjećam se katastrofalno...
Odgovori s citatom