Imam problema sa montiranjem gore navedene kombinirane sjedalice. Problem je u nagibu sjedišta(onog dijela na kojem se sjedi) u autu prilikom montiranja obrnuto od smjera vožnje(Renault Clio).

Sad, na nekoliko mjesta sam našla na forumu da se taj problem rješava ručnikom ?? ispod sjedišta, ali se uglavnom ticalo sjedalica od 0-13kg koje moraju biti pod kutem od 45°. Čak sam kopajuči primjetila jednu sliku u brošuri o autosjedalicama gdje je takva manja sjedalica lagano uzdignuta uz naslon automobila i ništa nije podmetnuto.

Znam da trebam na Rodin pregled, ali ako mi može neka od savjetnica odgovoriti ovdje - da li je bolje priljubiti je uz sjedište pa da bude malo okomitija nego u uputstvima(spusti se u ležeči dokle ide) ,zategnuti izravnatu(sa luftom do sica) ili nešto podmetnuti. Nadam se da razumijete moje pitanje ili da se neko susreo sa tom sjedalicom.

Dosad se moj mališan vozio u Creatis 0-13 kg ,ali ju je sa svojih 10 mjeseci i 80 cm daleko prerastao ,a budući da još niti pravo puže niti se diže na noge ova nam je sjedalica jedini izbor.Ima 10,5 kg.

Inače sjedalica je trenutno na akciji do 21.04. u Brežicama za 130 eura (stara cijena 187 e).O kvaliteti dotične morate sami istražiti, ne bih htjela preporučivati nikome sjedalicu.